Αυτά τα 4 πράγματα πρέπει να κάνετε την Κυριακή και θα χάνετε βάρος όλη την εβδομάδα

αυτά-τα-4-πράγματα-πρέπει-να-κάνετε-την-1569518

Ξέρετε ότι πρέπει να τρέφεστε σωστά και να γυμνάζεστε όλη την εβδομάδα αλλά όταν η καθημερινότητα είναι τόσο απαιτητική η υγιεινή ζωή πάει… περίπατο. Αυτό που χρειάζεστε είναι να κάνετε την Κυριακή έναν σωστό προγραμματισμό ο οποίος θα σας βοηθήσει να ακολουθείτε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής όλη την εβδομάδα.

Προγραμματίστε τις προπονήσεις σας

Μην βάζετε γενικούς στόχους… ότι θα πάτε στο γυμναστήριο και θα τρέξετε 2-3 μέρες την εβδομάδα έτσι γενικά κι αόριστα. Καθίστε την Κυριακή και σημειώστε στο ημερολόγιό σας κάθε σας προπόνηση, κάθε σας ραντεβού και κάθε meeting. Επίσης, αν έχετε σκοπό να γυμναστείτε έξω καλό είναι να ρίξετε και μια ματιά στον καιρό για να ξέρετε ποιες μέρες επιτρέπουν τέτοιες δραστηριότητες. Δεν θέλετε να έχετε κανονίσει να πάτε για τρέξιμο μια μέρα που η θερμοκρασία θα αγγίζει τους 40 βαθμούς…

Φροντίστε το αθλητικό σας ντύσιμο

Εννοείται πως θα ακυρώσετε εύκολα μια προπόνηση μόνο και μόνο επειδή είναι για πλύσιμο όλες οι φόρμες σας. Δικαιολογία ψάχνετε για να μην πάτε για προπόνηση και το ξέρετε. Φροντίστε να έχετε πλύνει τα αθλητικά σας ρούχα πριν τη Δευτέρα για να είστε έτοιμοι και στιλιστικά. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να έχετε τοποθετήσει σε συγκεκριμένο σημείο της ντουλάπας σας όλα τα ρούχα που έχετε σκοπό να φορέσετε στις προπονήσεις σας έτσι ώστε να μην τα ψάχνετε τελευταία στιγμή.

Οργανώστε τα γεύματα και τα σνακ σας

Όπως καθίσατε και γράψατε τις προπονήσεις σας, έτσι πρέπει να κάνετε και με το πρόγραμμα της διατροφής σας. Αποφασίστε ποιο θα είναι το μενού όλης την εβδομάδας και αν έχετε λίγο χρόνο μαγειρέψτε 2-3 φαγητά για να τα έχετε έτοιμα τουλάχιστον για τις πρώτες 3-4 μέρες της εβδομάδας.

Φτιάξτε πακετάκια

Αν συνηθίζετε να λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι στη διάρκεια της ημέρας, τότε είναι πολύ σημαντικό να κάνετε από την Κυριακή κάποιες κινήσεις για να μην παρασύρεστε και κάνετε ατασθαλίες εκτός σπιτιού. Φτιάξτε 5 σαλάτες για όλη την εβδομάδα ή μπορείτε και να μαγειρέψετε αρκετό φαγητό το οποίο θα βάλετε στην κατάψυξη. Επίσης καλό θα ήταν να έχετε έτοιμα 10 σνακ (από δύο για κάθε μέρα), όπως είναι το γιαούρτι, τα καρότα, τα αγγούρια, το χούμους και πολλά άλλα. Σκεφτείτε τι επιλογές θέλετε να έχετε κάθε φορά που πεινάτε και κάντε τις ανάλογες αγορές από το σούπερ μάρκετ. Θα σας πάρει περίπου μια ώρα για να ετοιμάσετε όλα τα σνακ σας και θα ξενοιάσετε για όλη την εβδομάδα.

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook