Αυτά τα 3 ζώδια θα σου δώσουν τα παπούτσια στο χέρι

αυτά-τα-3-ζώδια-θα-σου-δώσουν-τα-παπούτσ-1290288

Κάποιες φορές, όσο και να προσπαθείς να σώσεις μια σχέση, στο τέλος αποτυγχάνεις…

Ειδικά αν έχεις «μπλέξει» με ένα από τα παρακάτω ζώδια που θα σου αναφέρουμε. Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τα ζώδια της Γης, δηλαδή τον Ταύρο, την Παρθένο και τον Αιγόκερω και θα αναλύσουμε ποια είναι τα 3 άτομα με τα οποία, αν κάνουν σχέση, είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν και να πονέσουν αρκετά. Σε κανέναν δεν αρέσει να του δίνουν τα παπούτσια στο χέρι άλλωστε… Πάμε να τα δούμε όμως όλα αυτά αναλυτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο αγύριστο κεφάλι είναι ο Ταύρος, πιστέψτε μας άλλο τόσο είναι και ο Υδροχόος και ας μην του φαίνεται… Ωστόσο, πέρα από αυτό, μιλάμε για δυο ανθρώπους που είναι εντελώς από… άλλο κόσμο και ενώ ο Ταύρος θέλει σταθερότητα και σιγουριά, ο Υδροχόος θέλει ελευθερία και ανεξαρτησία.

Ο Τοξότης θα του δώσει τα παπούτσια στο χέρι, στο πρώτο «όχι» που θα πει ο Ταύρος για μια εξόρμηση στα βουνά ή για ένα ταξίδι. Ο Ταύρος είναι… «σπιτόγατα» και δεν κουνιέται από τον καναπέ του, ενώ τον Τοξότη δεν τον βλέπει ποτέ το σπίτι του…

Ο Δίδυμος βλέπει τον Ταύρο ως ένα άτομο βαρετό, νωθρό και αδιάφορο. Δεν ταιριάζουν σε κανένα σημείο, καθώς ο ένας είναι κοινωνικός και full επικοινωνιακός και ο άλλος είναι σπιτόγατος και εσωστρεφής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φανταστείτε σε έναν χώρο τον Υδροχόο να «αγορεύει» και να φιλοσοφεί και την Παρθένο να πετάγεται, να κάνει ερωτήσεις, να τον επικρίνει και να τον αμφισβητεί. Ωραία ατμόσφαιρα ε; Πρέπει να πούμε κάτι άλλο για το ζευγάρι αυτό;

Η Παρθένος είναι ένα άτομο που χωρίς απόλυτη οργάνωση και τάξη δεν μπορεί να ζήσει και ο Ιχθύς από την άλλη δεν μπορεί να επιβιώσει, αν γύρω του δεν επικρατεί το απόλυτο χάος. Η σχέση αυτή προβλέπεται ότι θα είναι μια αποτυχία από το πρώτο «χαίρω πολύ».

Ο Κριός είναι δραστήριος και αλλάζει γνώμη στο λεπτό. Η Παρθένος, από την άλλη, έτσι και της αλλάξεις το πρόγραμμα έστω και για πέντε λεπτά γίνεται έξαλλη και βγάζει νύχια. Πόσα… λεπτά θα τους δίνατε εσείς για να αντέξουν σε μια σχέση μεταξύ τους;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Τοξότης είναι υπερβολικά «στον κόσμο του» για ένα άτομο όπως ο Αιγόκερως. Και αντίστοιχα ο Αιγόκερως παραείναι σοβαρός και μίζερος για τα γούστα του Τοξότη. Η σχέση αυτή μόνο πόνο μπορεί να φέρει και καμία χαρά.

Ο Αιγόκερως χρειάζεται να έχει δίπλα του ένα άτομο πάνω στο οποίο να μπορεί να βασιστεί. Με τον Δίδυμο που αλλάζει γνώμη κάθε ένα λεπτό, αυτό δεν μπορεί να το έχει. Και από την άλλη ο Δίδυμος τον θεωρεί βαρετό, ρούχλα και παγοκολώνα. Δεν σώζεται η κατάσταση με αυτούς τους δυο.

Αν και είναι και οι δυο παρορμητικά ζώδια, ο Κριός το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να εκνευρίζει έναν Αιγόκερω και να τον βγάζει εκτός εαυτού. Ο Κριός είναι το «παιδί» της υπόθεσης και ο Αιγόκερως ο «ενήλικας». Ε, δεν γίνεται να συναντηθούν αυτοί οι δυο κόσμοι.

Πηγή: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook