Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα (και στα ερωτικά τους)

αυτά-τα-3-ζώδια-θα-έχουν-τη-χειρότερη-εβ-1468031

Δυσκολίες στη διαχείριση συναισθημάτων και νοσταλγία για αυτά τα 3 ζώδια, θα είναι μόνο η αρχή

Μπορεί οι ανάδρομοι πλανήτες να έχουν επιστρέψει σε ορθή φορά, και μια νέα εποχή να ανοίγει στην αστρολογία, ωστόσο οι μετακινήσεις της Αφροδίτης φέρνουν έντονους συναισθηματισμούς και δύσκολα διαχειρίσιμες καταστάσεις και στα ερωτικά. Μπορεί να μην υπάρχει άγχος και στρες, ωστόσο η εβδομάδα από τις 23 έως και τις 29, αναμένεται να είναι δύσκολη και θα χρειαστεί να έχεις τη λογική σου πάνω από τα συναισθήματα σου.

Η κούραση, όπως επίσης και μπερδέματα θα είναι επίσης μέρος της συγκεκριμένης εβδομάδας, ωστόσο και πάλι χρειάζεται να θυμάσαι, να μην αφήνεις τα συναισθήματα σου να σε κυριεύσουν. Κυρίως μη αφήσετε το overthinking να σας κατακλύσει εσάς τους:

Ταύρους

Το να έχεις κυβερνήτη τον πλανήτη του έρωτα και του συναισθηματισμού (δηλαδή την Αφροδίτη), ναι μεν έχει τα θετικά του, έχει όμως και τις δυσκολίες του. Θα νιώσεις ανασφάλεια στα οικονομικά σου, δεν θα ξέρεις τι να αποφασίσεις, ενώ διλλήματα και σκέψεις θα σε απασχολήσουν έντονα, σχεδόν για κάθε πτυχή της ζωής σου. Είναι λογικό να έχεις δεύτερες σκέψεις αυτό το διάστημα, ωστόσο είναι σημαντικό να στηριχθείς σε άτομα που εμπιστεύεσαι και γνωρίζουν πως να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Ακόμη, μόλις η Αφροδίτη εισέλθει στους Ιχθύες, μην απορήσεις αν νιώσεις μια έξτρα έκρηξη συναισθημάτων και νοσταλγίας. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου, είτε μέσα από τη τέχνη, είτε μέσα από τη μουσική.

Λέοντες

Πιθανό να νιώθεις πως δεν έχει όρεξη για τίποτα, μάλλον το στρες και η ρουτίνα σε έχουν εξουθενώσει, με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι μια στιγμή για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη. Αυτή την εβδομάδα η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύες και επηρεάζει τον 6ο οίκο σου, της καθημερινότητας σου, των συνήθειων σου στη δουλειά και της υγείας σου. Καλό θα ήταν να είσαι επιεικής με τον εαυτό σου και μη φοβάσαι να δείχνεις ευάλωτος. Είναι και αυτό γνώρισμα των δυνατών, όσο και αν δεν το πιστεύεις.

Τοξότες

Τα blues σε έχουν κατακλύσει και αυτό είναι λογικό, αφού η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες και στον τέταρτο οίκο σας, που σημαίνει ότι επηρεάζεται το σπίτι, η οικογένεια και τα εσωτερικά σας συναισθήματα. Επίσης, η μελαγχολική σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου της περασμένης εβδομάδας άγγιξε τον τρίτο οίκο σας, δηλαδή το άμεσο περιβάλλον σας, αλλά και ζητήματα μυαλού. Είναι σημαντικό να μη κρύψετε τα συναισθήματα σας και να θυμάστε πως όλα είναι περαστικά.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook