Αυτά είναι τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Πλούτωνα

αυτά-είναι-τα-ζώδια-θα-επηρεαστούν-περ-1034330

Το 2020 δεν έχει αφήσει πολλά περιθώρια να πιστεύουμε ότι η ζωή μας θα είναι εύκολη από εδώ και πέρα. Η πανδημία έχει φέρει ηδη αλλαγές στον τρόπο που κάνουμε πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μας. Ακόμα και μετά την άρση των αυστηρών μέτρων, που θα γίνει τις επόμενες μέρες, θα έχουμε μπει σε νέα φάση. Αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει και η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα που ξεκίνησε στις 25 Απριλίου και θα μας βουτήξει στον πιο βαθύ μας εαυτό για τουλάχιστον έξι μήνες -μέχρι τις 4 Οκτωβρίου που ευθυγραμμίζεται.

Όλα τα ζώδια θα έχουν ένα εσωτερικό ταξίδι ως αποτέλεσμα της επιρροής του αλλά κάποια από αυτά θα νιώσουν ότι χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης των μεταμορφώσεων και κυβερνά το υποσυνείδητο, τις σκοτεινές μας πλευρές και τα πιο απόκρυφα μυστικά. Όταν κάνει την ετήσια περιστροφή του, νιώθουμε να επηρεαζόμαστε σε μεγάλο βαθμό. Είναι όμως ακόμα πιο έντονο για τον εσωτερικό μας κόσμο αφού αξιοποιούμε αυτή την ευκαιρία για να αντικατοπτρίσουμε τους βαθύτερους προβληματισμούς μας και τα υποσυνείδητα αισθήματα για να μπορέσουμε να εξελιχθούμε.

Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα μας δίνει την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσουμε τις επιθυμίες και να κάνουμε ένα βήμα μακριά από τις χειριστικές τακτικές και την επίδειξη δύναμης. Θα μεταμορφωθούμε και θα εξελιχθούμε αν αφήσουμε την ανάγκη να ελέγχουμε τα πάντα. Η επιρροή του Πλούτωνα συχνά μας κάνει να επιθυμήμουμε τον έλεγχο και τη δύναμη αλλά σε αυτή την αν΄δρομη πορεία το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφεθούμε στις αλλαγές που γίνονται μέσα μας.

Η περίοδος που ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος είναι πάντα έντονη και υπάρχουν κάποια ζώδια συγκεκριμένα που θα επηρεαστούν περισσότερο από την ανάδρομη πορεία του μέσα στη χρονιά. Είναι τα 4 παρακάτω.

Κριός  Ο ανάδρομος Πλούτωνας σου προσφέρει κάποιες σημαντικές εξελίξεις αναφορικά με το χτίσιμο της καριέρας και την σύναψη συνεργασίες με ανθρώπους από το αντικείμενό σου. Το παιχνίδι εξουσίας στον επαγγελματικό σου χώρο κατευνάζεται και σου επιτρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους. Οι προκλήσεις και οι ανατροπές που θα αντιμετωπίσεις στη δουλειά τους επόμενους μήνες δεν θα είναι εύκολες αλλά θα ανοίξουν το δρόμο σου για να να ξαναζωντανέψει η αίσθηση της διαύγειας – αυτό θα σε κάνει πιο δυνατή.

Δίδυμος  Τα όριά σου δοκιμάζονται από την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα και σε σπρώχνει να έρθεις αντιμέτωπη με θέματα του υποσυνείδητου και ψυχική εξέλιξη. Η διαίσθησή σου αυτή την περίοδο είναι έντονη και σου δίνει το κουράγιο να βρεις τη δύναμη μέσα σου για να αλλάξεις. Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστευτείς το ένστικτό σου διότι αυτό ξέρει. Χρησιμοποιώντας εσωτερικές διεργασίες και την τέχνη της μυσταγωγίας για να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου εαυτό θα σε βοηθήσει να βρεις το δρόμο σου.

Ζυγός  Τα θεμέλιά σου κλονίζονται στη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα και επιστρέφεις στις ρίζες και την καρδιά του ποια είσαι και τι χρειάζεσαι για να νιώθεις ασφάλεια. Αλλάζεις τη ζωή σου στο σπίτι επιτρέποντας στον τρόπο που σκέφτεσαι να αλλάξει. Το να αγκαλιάσεις αυτές τις αλλαγές δεν είναι ποτέ εύκολο αλλά αυτή η διαδικασία είναι η αρχή για να αλλάξει ο τρόπος που προσεγγίζεις τη ζωή και τις πιο κοντινές σου σχέσεις. Επίσης, θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις τα μακροχρόνια προβλήματα που εμπόδιζαν την ελευθερία σου στο παρελθόν.

Αιγόκερως  Οι αλλαγές του ανάδρομου Πλούτωνα είναι καταλυτικές για σένα και σχετίζονται με τη ρίζα του ποια είσαι και πώς βλέπεις τον εαυτό σου. Αυτός ο βαθύς αντικατοπτρισμός του εαυτό σου και η ανάλυση μπορεί να είναι έντονη. Κάνεις δεύτερες σκέψεις και αμφισβητείς τις επιθυμίες και τα πάθη για τα οποία εργάστηκες σκληρά να αποκτήσεις. Πιθανότατα θα βρεις τον εαυτό σου να αναλύει ποια είσαι και τι σου κλωτσάει -κι αυτό είναι ΟΚ. Θα ανασύρεις μια νέα αίσθηση του εαυτού σου και μία βαθύτερη μορφή αυτοπεποίθησης και δέσμευσης στο δρόμο που διάλεξες.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook