Αυτά είναι τα ζώδια που θα επηρεάσει λιγότερο η Πανσέληνος Ιανουαρίου

αυτά-είναι-τα-ζώδια-που-θα-επηρεάσει-λι-1170525

Το πρώτο σεληνιακό φαινόμενο της νέας χρονιάς πλησιάζει. Η πρώτη Πανσέληνος του 2021 θα πραγματοποιηθεί, στο ζώδιο του Λέοντα, στις 28 Ιανουαρίου και θα φέρει ένταση στο τέλος του μήνα. Συναντά μια σειρά από άλλους πλανήτες και δημιουργεί κοσμικά δράματα. Όχι όμως το ίδιο έντονα για όλους. Τα παρακάτω ζώδια θα επηρεαστούν λιγότερο.

Δίδυμος

Θα σιγοβράζει το δράμα στα παρασκήνια αυτής της Πανσελήνου αλλά θα είσαι πολύ απασχολημένη με τη σπίθα της κοινωνικής σου ζωής για να το προσέξεις. Θα φωτίσει για σένα τον τομέα της επικοινωνίας και θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου μέσα στο χάος των φλύαρων συζητήσεων, των δημιουργικών ιδεών και των επαγγελματικών projects. Είναι καλή στιγμή να συνδεθείς με τον κόσμο γύρω σου και ειδικότερα μια καλή συγκυρία για να πεις τη γνώμη σου. Εκμεταλλεύσου αυτή τη διαφωτιστική και δημιουργική στιγμή εγκεφαλικής διαύγειας πριν τον ανάδρομο Ερμή και εκφράσου.

Παρθένος

Αυτή η Πανσέληνος έχει πιθανότητες να σε διεγείρει εγκεφαλικά και δημιουργικά -αρκεί να δίνεις στον εαυτό σου το χρόνο που χρειάζεται για να φορτίσει τις μπαταρίες του. Το να είσαι παραγωγική είναι το στοιχείο σου αλλά δεν βρίσκουμε χαρά στις προσωπικές μας ζωές αν δεν ξοδεύουμε χρόνο για να φροντίσουμε και το πνεύμα μας. Άσε αυτή την Πανσέληνο να είναι μια δικαιολογία για να καθαρίσεις το πρόγραμμά σου, να κοιμηθείς καλά και να οδηγήσεις τη φαντασία σου έτσι ώστε να ξεφύγεις από το δράμα του φαινομένου. Αυτή τη στιγμή, το πιο σημαντικό είναι να δώσεις βάση στις ονειροπολήσεις σου και όχι στη λίστα με τις υποχρεώσεις. Οι ευθύνες θα είναι εκεί και αύριο αλλά τα όνειρά σου αξίζουν λίγη προσοχή σήμερα.

Τοξότης

Το πλανητικό δράμα δεν ταιριάζει με τον ενθουσιασμό που θα νιώσεις στον οίκο της ανάπτυξης και της εξάπλωσης. Είσαι πιο περιπετειώδες από όλα τα ζώδια και η Πανσέληνος θα ρίξει κάθε εμπόδιο που σε κρατά από το να χαρείς νέα ταξίδια. Έχεις επικεντρωθεί ασυνήθιστα σε όλες τις λεπτομέρειες της ζωής (κάτι που είναι εξαντλητικό για τον προχωρημένο τρόπο σκέψης σου) αλλά η Σελήνη θα ενώσει τα κομμάτια για να σχηματιστεί ολόκληρη η εικόνα. Το όριό σου είναι ο ουρανός οπότε γίνε δημιουργική για να έρθει η μαγεία της Πανσελήνου.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook