Αυτά είναι τα ζώδια που δεν μπορείς να μαντέψεις τις σκέψεις ή τις αντιδράσεις τους

αυτά-είναι-τα-ζώδια-που-δεν-μπορείς-να-μ-1376387

Μερικά ζώδια είναι «ανοιχτό βιβλίο» κι εύκολα μπορείς να τα ψυχολογίσεις ή τουλάχιστον να καταλάβεις τις σκέψεις και τις αντιδράσεις τους, κάποια άλλα όμως θα παιδευτείς αρκετά και ενδεχομένως να πέσεις έξω κατά 99%. Οι σκέψεις και οι αντιδράσεις τους είναι πάντα απρόβλεπτες, οπότε καλό θα ήταν να μην στοιχηματίσεις ποτέ γιατί θα χάσεις!

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια για τα οποία δεν ξέρεις ποτέ πώς σκέφτονται ή αντιδρούν.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες είναι μυστηριώδεις επειδή είναι πολύ παθιασμένοι και διακατέχονται από έντονες επιθυμίες. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν διδαχθεί μαθήματα στη ζωή τους, με τον σκληρό τρόπο, ξανά και ξανά. Ξέρουν λοιπόν πολύ καλά πώς να κάνουν αυτό που πρέπει να γίνει. Αυτό που κάνει την τεράστια διαφορά σε σχέση με άλλα ζώδια, είναι η έντονη διαίσθησή τους και η επιθυμία τους να ακούνε και να κατανοούν σε βάθος το κάθε τι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι μυστήριοι επειδή μισούν οτιδήποτε είναι άγνωστο ή μη οικείο και επιπλέον έχουν αυξημένες διαισθητικές ικανότητες. Έχουν μεγάλη φαντασία και ενώ μπορεί να σε αφήσουν να τους πλησιάσεις, είναι πάντοτε σε επιφυλακή. Το βαθύτερο συναίσθημα που νιώθουν κάθε φορά, είναι αυτό που θα καθοδηγήσει τη στάση τους, οπότε μαζί τους δεν ξέρεις ποτέ τι σε περιμένει στην επόμενη… γωνία!

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι μυστηριώδεις, επειδή παρουσιάζουν πολλά αντιφατικά χαρακτηριστικά. Μισούν την αδικία και πάντα είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τους άλλους. Μερικές φορές, αυτό γίνεται με έναν τρόπο που θα μπορούσε να θεωρηθεί λίγο ακραίος. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι να περιμένεις από έναν Ζυγό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι μυστηριώδεις επειδή είναι απόμακροι και οι συναισθηματισμοί τους τρομάζουν. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου δραπετεύουν μεν από τα συναισθήματά τους, αλλά επίσης αγαπούν να πολεμούν για τα «πιστεύω» τους. Θα μπορούσες να τους χαρακτηρίσεις τουλάχιστον ενδιαφέροντες, αν όχι παράξενους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι μυστηριώδεις και αρκετές φορές μυστικοπαθείς. Επειδή συνήθως εργάζονται σκληρά και δεν ξοδεύουν πολύ χρόνο σε άλλες δραστηριότητες, οι άνθρωποι δεν βλέπουν τις πολλές και διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα τους. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, όταν συμβεί να αναδείξουν τις άλλες πλευρές τους, μπορεί να μας φανούν αρκετά παράξενοι, αφού δεν θυμίζουν καθόλου το εργατικό μυρμηγκάκι που όλοι γνωρίζουμε.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook