Αυτά είναι τα σημεία του σπιτιού που πρέπει να καθαρίζεις καθημερινά

Ένα καθαρό σπίτι δεν αποτελεί μόνο θέμα αισθητικής αλλά πρωτίστως υγιεινής. Γι’ αυτό και η καθαριότητα απαιτείται να είναι συχνή και για κάποια πράγματα καθημερινή. Είναι συγκεκριμένα αντικείμενα και σημεία στο σπίτι που θα πρέπει να καθαρίζονται υποχρεωτικά σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο θα χρειαζόμαστε λιγότερο χρόνο στην γενική καθαριότητα του σπιτιού και αυτό θα φαίνεται πάντα περιποιημένο.

Παρακάτω θα βρείτε τα αντικείμενα που πρέπει να καθαρίζετε κάθε μέρα…

1. Καφετιέρα

Αν έχετε καφετιέρα στο σπίτι θα πρέπει να την καθαρίζετε σε καθημερινή βάση και ύστερα από κάθε χρήση. Μην ξεχνάτε να πλένετε όλα τα εξαρτήματα με ζεστό νερό και σαπούνι και να σκουπίζετε και το εξωτερικό μέρος γιατί μπορεί να υπάρχουν πιτσιλιές.

2. Νιπτήρας μπάνιου

Ο νινπτήρας του μπάνιου μπορεί να φαίνεται καθαρός αλλά είναι γεμάτος βακτήρια και βρωμιές. Φροντίζετε να βάζετε λίγη ποσότητα καθαριστικού και να τον γεμίζετε με ζεστό νερό. Αφήνετε το νερό με το καθαριστικό να δράσουν για 5 λεπτά και ο νιπτήρας σας θα λάμπει εύκολα και γρήγορα.

3. Πάγκος κουζίνας

Οι περισσότεροι αφήνουμε καθημερινά διάφορα πράγματα πάνω στον πάγκο της κουζίνας, από πιάτα μέχρι κλειδιά και κινητό. Το αποτέλεσμα είναι οι πάγκοι να λερώνονται και να γεμίζουν μικρόβια. Θα πρέπει να καθαρίζετε καθημερινά τους πάγκους και πλένετε τακτικά το σφουγγάρι σας από επιφάνεια σε επιφάνεια για να μην μεταφέρετε τη βρωμιά.

baby.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιες 2020 – ΕΠΑΛ: Αυτά είναι τα θέματα στα Μαθηματικά
Επόμενο άρθροΠιπεριές γεμιστές με κοτόπουλο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ