Αυτά είναι τα πιο τίμια ζώδια που θα συναντήσεις

αυτά-είναι-τα-πιο-τίμια-ζώδια-που-θα-συν-1284660

Παίζουν δίκαια» και οφείλουμε να το παραδεχτούμε

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία είτε δεν μπορούν να πουν ψέματα, είτε απλά δεν θέλουν. Είναι τίμια, ειλικρινή και πολλές φορές παίζουν με τα χαρτιά τους ανοιχτά. Δεν προσπαθούν να κοροϊδέψουν κανέναν και είναι ο εαυτός τους. Αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια έξι ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι σαν ένα μικρό παιδί. Αν πει ένα ψέμα, θα είναι τόσο αθώο και περισσότερο για να γλιτώσει από μια κατάσταση, παρά για κάτι σοβαρό. Η ειλικρίνεια είναι στο αίμα του και αυτό γιατί δεν σκέφτεται σχεδόν καθόλου, πριν μιλήσει. Είναι παρορμητικός, θα σου πει αυτό που νιώθει και δεν μπορεί να προσποιηθεί. Είναι ανοιχτό βιβλίο. Καταλαβαίνεις πότε είναι χαρούμενος, πότε θυμωμένος κτλ. Γενικά παίζει τίμια. Δεν του αρέσουν οι παγαποντιές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα ακόμα ζώδιο το οποίο έχει τσακωθεί με την προσποίηση είναι ο Ταύρος. Τα άτομα αυτά δεν ξέρουν τι σημαίνει ψέμα. Για εκείνα η ειλικρίνεια είναι το παν. Έχουν μπέσα στον λόγο τους. Αν σου πουν κάτι, το εννοούν και θα το κάνουν. Δεν τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Δεν τους αρέσουν οι άβολες καταστάσεις και δεν θέλουν να λένε ψέματα γιατί δεν τους αρέσει να μπλέκουν. Επίσης είναι άτομα με βαθιά πίστη στον Θεό, οπότε…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένας περίεργος συνδυασμός ανθρώπου. Είναι εκείνος που από τη μια δεν θα σου πει την ωμή αλήθεια γιατί δεν θέλει να σε πληγώσει και να σε δει να κλαις και να στεναχωριέσαι, αλλά από την άλλη, επειδή σε αγαπά, θα προσπαθήσει να σου την πει με τρόπο έτσι ώστε να γνωρίζεις τι να κάνεις. Σκοπός του είναι να προστατέψει τόσο τα συναισθήματά σου, όσο κι εσένα από κακοτοπιές.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι γεννημένος αρχηγός και έχει ανάγκη οι άλλοι να τον θαυμάζουν και να τον έχουν ως παράδειγμα. Θέλει λοιπόν να έχει μια καλή εικόνα προς τα έξω και τα ψέματα θα του την… χαλούσαν, οπότε τα αποφεύγει. Επίσης, έχει άποψη για όλα και δεν διστάζει να την εκφράσει χωρίς να σκέφτεται το όποιο κόστος. Έχει αυτοπεποίθηση και πιστεύει πως έχει πάντα δίκιο. Ο μόνος λόγος για να μην πει την αλήθεια του, είναι αν δει ότι όλοι οι υπόλοιποι γύρω του έχουν άλλη γνώμη. Δεν θέλει να εμπλακεί σε μάχη που θα χάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος δεν λέει ψέματα ούτε σε σένα, ούτε στον ίδιο της τον εαυτό. Για εκείνη η αλήθεια, όσο πικρή κι αν είναι, είναι πάντα προτιμότερη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου πει την άποψή της, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Δεν θα σου ωραιοποιήσει ποτέ μια κατάσταση και γενικότερα θα προσπαθήσει να σου φερθεί όσο πιο τίμια και δίκαια μπορεί. Δεν χαϊδεύει αφτιά… Για την Παρθένο, το να σου πει την αλήθεια, είναι και ο καλύτερος τρόπος για να σε διορθώσει και να σε προστατεύσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μοιάζει πάρα πολύ με τον Κριό στο κομμάτι της ειλικρίνειας. Δεν βουτάει ούτε εκείνος την γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσει και θα πει ακριβώς αυτό που σκέφτεται. Το χιούμορ του -η αλήθεια να λέγεται- είναι λίγο χοντροκομμένο και δεν είναι πολλοί αυτοί που το καταλαβαίνουν και δεν το παρεξηγούν. Γενικά, ο Τοξότης δεν μπορεί να κρυφτεί και να προσποιηθεί. Είναι και εκείνος ένα ανοιχτό βιβλίο, ένα παιδί χαρά γεμάτο.

Πηγή: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook