Αυτά είναι τα πιο στυλάτα χτενίσματα για την παραλία

αυτά-είναι-τα-πιο-στυλάτα-χτενίσματα-γ-1455913

Αν και επίσημα το καλοκαίρι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, η σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας επιτάσσει να ξεκινήσουμε τις πρώτες μας βουτιές στη θάλασσα.

Επειδή όμως θέλουμε πάντα να είμαστε περιποιημένες και όμορφες, παίρνουμε ιδέες από τα παρακάτω χτενίσματα που είναι ιδανικά για την παραλία. Δίνουν πόντους στο στυλ μας ενώ παράλληλα προστατεύουν τα μαλλιά από το μπέρδεμα και το σπάσιμο.

Ολλανδέζικες πλεξούδες

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και όχι δύσκολο χτένισμα που δίνει όγκο στα μαλλιά το οποίο επιδέχεται και πολλές παραλλαγές. Μπορούμε να τις φτιάξουμε στο πλάι, σαν στεφανάκι κλπ. Απλά βεβαιωνόμαστε ότι τις στερεώνουμε καλά με μικρά λαστιχάκια χωρίς όγκο, προκειμένου να μη φύγουν στο νερό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brittany Sullivan (@brittsully)

Επιμελώς ατημέλητα κυμματιστά

Ακόμα και αν έχουμε ίσια μαλλιά, με τη βοήθεια του αλατόνερου και του αέρα μπορούμε να αποκτήσουμε το συγκεκριμένο λουκ. Τι κάνουμε: Μετά την πρώτη βουτιά, τα ψεκάζουμε με ένα αντηλιακό ανάλαφρο σπρέι προστασίας, «τσαλακώνουμε» τις τούφες των μαλλιών μας με τα δάχτυλα, και αφήνουμε να στεγνώσουν. Τόσο απλά.

Bucket Hat αξεσουάρ

Το καπέλο είναι πάντα in γιατί προστατεύει το τριχωτό και το πρόσωπο από τον ήλιο. Ένα τύπου bucket πραγματοποιεί τα παραπάνω και προσθέτει πόντους coolness στο στυλ μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabrina (@sabrinaa.lian)

Κλασική αλογοουρά

Οι παραλλαγές της, η πρακτικότητά της και το γεγονός ότι χρειάζεται δευτερόλεπτα για να γίνει είναι αυτό που την καθιστά τόσο δημοφιλή επιλογή. Ένα scrunchie ή ένα όμορφο λαστιχάκι / κοκαλάκι θα την αναδείξει.

Μισά πάνω

Αν επιθυμούμε να έχουμε κάτω τα μαλλιά μας χωρίς να μπαίνουν στο πρόσωπό μας, αυτό το χτένισμα είναι το ιδανικό. Όμορφο και πρακτικό.

Το ψηλό σινιόν

Βρέχουμε τα μαλλιά μας και τα πιάνουμε ψηλά και ξενοιάζουμε. Δε χρειάζεται να ασχοληθούμε ξανά κατά τη διάρκεια της μέρας. Το βράδυ αφού τα λύσουμε θα παρατηρήσουμε ότι έχουμε τα πιο ωραία κυματιστά μαλλιά. Έτοιμες για έξοδο στο πι και φι.

Μισά πίσω σε χαμηλή πλεξούδα

Ένα πολύ εντυπωσιακό λουκ ιδίως αν έχουμε μακριά μαλλιά είτε για το πρωί στην παραλία είτε για τις βραδινές μας εξόδους.

vita.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook