Αυτά είναι τα πιο κτητικά ζώδια που θέλουν να ελέγχουν το ταίρι τους

αυτά-είναι-τα-πιο-κτητικά-ζώδια-που-θέλ-1188527

Όταν μια σχέση βρίσκεται στην αρχή της η κτητικότητα μπορεί να είναι κολακευτική και να σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Καθώς, όμως, η σχέση προχωρά αυτό το αίσθημα μπορεί να γίνει καταστροφικό για το ζευγάρι.

Οι άνθρωποι που είναι κτητικοί δυσκολεύονται να μοιραστούν τα υπάρχοντά τους, αλλά και τα συναισθήματά τους. Μάλιστα, μπορεί να νομίσουν ότι και ο άλλος τους ανήκει και να προσπαθούν να τον ελέγχουν διαρκώς.

Σύμφωνα με την αστρολογία, τα παρακάτω ζώδια θεωρούνται πιο κτητικά και δυσκολεύονται να μην ασκούν έλεγχο στο ταίρι τους.

Κριός

Όταν ο Κριός ερωτευτεί έχει μάτια μόνο για το ταίρι του και το ίδιο αποζητά και από εκείνο. Γίνεται απίστευτα κτητικός όταν αντιλαμβάνεται πως δεν έχει την απόλυτη προσοχή από το άλλο του μισό και μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στη σχέση του.

Ταύρος

Η κτητικότητα των Ταύρων προέρχεται από την ανάγκη τους για ασφάλεια. Η φράση “δικό μου” τους χαρακτηρίζει και τη χρησιμοποιούν πολύ συχνά από μικρή ηλικία. Νιώθουν ότι οι άλλοι του ανήκουν και έχουν την ανάγκη να επιβεβαιώνουν ότι δεν θα τους χάσουν. Η ζήλεια σε συνδυασμό με την κτητικότητά τους, μπορεί να τους κάνει ανυπόφορους και πολύ δύσκολους στη σχέση.

Σκορπιός

Η φύση του Σκορπιού είναι τέτοια που τον οδηγεί στο να είναι καχύποπτος και ζηλιάρης. Φοβάται ότι θα τον προδώσουν και θα τον εγκαταλείψουν, γι’ αυτό θέλει να έχει τον έλεγχο του συντρόφου του. Είναι παράδοξο, αν σκεφτεί κανείς, ότι οι Σκορπιοί αναζητούν ανεξάρτητα άτομα, αλλά προσπαθούν να τα βάλουν σε όρια και να τα ελέγξουν όταν μπαίνουν σε σχέση.

Λέων

Θέλεις όλοι να γνωρίζουν τι και τι είναι δικό σου. Σου αρέσουν τα όμορφα πράγματα και οι όμορφοι άνθρωποι και θέλεις να σε θαυμάζουν που είσαι με ένα τέτοιο άτομο. Δεν θεωρείς ότι είσαι κτητικός, αλλά ότι εκτιμάς αυτό που έχεις. Αναζητάς μοναδικά αντικείμενα και ανθρώπους και όταν τους βρεις δεν θέλεις να τους χάσεις.

Ιχθύες

Η κτητικότητά τους δεν προέρχεται από ζήλεια, αλλά από ζητήματα εμπιστοσύνης. Έχουν την ανάγκη να νιώθουν πως ο άλλος τους εμπιστεύεται 100%, για να χαλαρώσουν και -φυσικά- να τον εμπιστεύονται και εκείνοι. Θεωρούν ότι αν κάποιος δεν είναι κολλημένος πάνω τους δεν τους αγαπά ή αν εκείνοι δεν είναι απίστευτα κτητικοί ο άλλος θα παραστρατήσει.

Πηγή: marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook