Αυτά είναι τα κομμάτια που δεν αποχωρίζονται οι fashion editors

αυτά-είναι-τα-κομμάτια-που-δεν-αποχωρί-849903

Είναι εκείνες που γνωρίζουν τις τάσεις της μόδας πολύ πριν γίνουν hot και πιθανόν τις υιοθετούν και τις φορούν πρώτες. Από εκείνες μαθαίνουμε όλα όσα θα πρωταγωνιστήσουν την κάθε σεζόν και τα must have κομμάτια που αξίζει να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας για να δείχνουμε πάντα stylish και κομψές.

Ποια είναι όμως τα αγαπημένα τους κομμάτια; Ποιο είναι εκείνο το ρούχο ή αξεσουάρ που δεν θα ήθελαν με τίποτα να αποχωριστούν;

Όλα αυτά είναι που θα χρίσουν κι εσάς τις πιο στιλάτες. Mε αυτά θα πετύχετε τα ωραιότερα λουκ και κάθε σας εμφάνιση θα αποδεικνύει ότι παίζετε κι εσείς το στιλ στα δάχτυλα.

Αυτά είναι τα κομμάτια που δεν αποχωρίζονται οι fashion editors.

1 Τα γυαλιά ηλίου

Θα το έχετε προσέξει κι εσείς. Τα κορίτσια της μόδας δεν πάνε πουθενά χωρίς τα γυαλιά ηλίου τους. Είναι ο πιο απλός τρόπος να συνδέσετε τα κομμάτια ενός outfit αλλά και να δώσετε ενδιαφέρον ακόμα και στο δίδυμο τζιν + T-Shirt. Αυτή τη σεζόν οι πιο μικροσκοπικές γραμμές και οι ιδιαίτερες αποχρώσεις ξεχωρίζουν.

2 Μια κλασική τσάντα

Όλες χρειαζόμαστε μια κλασική τσάντα από δέρμα σε ουδέτερη απόχρωση. Για να χωράει τα απαραίτητα της κάθε μέρας και να είναι διαχρονικά κομψή.

Prada,Net-a-Porter

3 Χρυσά σκουλαρίκια

Τα χρυσά σκουλαρίκια έχουν την ικανότητα να κάνουν κάθε σύνολο να δείχνει elegant, σοφιστικέ και πιο πολυτελές. Μπορούν το πετύχουν οι χρυσοί κρίκοι, αλλά υπάρχουν κι άλλες αμέτρητες εναλλακτικές statement επιλογές.

4 Τα ankle boots

Tα χαμηλά μποτάκια είναι εδώ και χρόνια στις τοπ προτιμήσεις των fashionista. Μπορεί εμείς να τα προτιμάμε κυρίως τους χειμερινούς μήνες, ωστόσο θεωρούνται από τα παπούτσια που μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο. Δώστε τους μια ευκαιρία με σορτς και μάξι φορέματα στα φεστιβάλ του καλοκαιριού.

ACNE STUDIOS, Matches Fashion

5 Το customized δερμάτινο μπουφάν

Το δερμάτινο jacket έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Κλασικό ή με artwork, είναι ικανό να δώσει δυναμικό χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση και δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

DIANE VON FURSTENBERG, Matches Fashion

6 Το tailored παντελόνι

Ένα κλασικό υφασμάτινο παντελόνι μπορεί να γίνει η τέλεια βάση για στιλ στο γραφείο και όχι μόνο. Σε navy blue απόχρωση ή με διακριτικές και κομψές ρίγες αξίζει μια θέση στην ντουλάπα σας.

BRUNELLO CUCINELLI ,Matches Fashion

7 Το φανελάκι

Ένα τοπ με ψιλές τιράντες είναι ιδανικό για τις υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι και ταιριάζει με τα πάντα.8 Οι statement handbags

Mια ιδιαίτερη τσάντα χειρός, με πολύ χρώμα και fun διάθεση είναι ό,τι πρέπει για να σπάσετε την μονοτονία ενός λουκ. Αυτή τη σεζόν οι τσάντες από πλαστικές χάντρες σας φτιάχνουν την διάθεση και σας υπενθυμίζουν να διασκεδάζετε με κάθε σύνολο που δημιουργείτε.

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook