Αυτά είναι τα δύο Χανιωτάκια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM

Ο 3ος κύκλος του “GNTM”, του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας, έφερε τη μεγάλη ανατροπή και άλλαξε τα δεδομένα! Αγόρια και κορίτσια αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3!

Μάλιστα, στο σπίτι μπήκαν και δύο παίκτες με καταγωγή από τα Χανιά:

Χρύσα Καβράκη

Η Χρύσα είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Χανιά και σπουδάζει στο Τμήμα Eπικοινωνίας και ΜΜΕ του Ε.Κ.Π.Α. Στον ελεύθερο της χρόνο, ασχολείται με την aerial yoga και την ακροβατική γυμναστική, κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, ώστε να έρχεται σε επαφή με τη φύση. Έχει μικρή εμπειρία στο χώρο του modelling και πιστεύει πως το GNTM θα της δώσει την ώθηση, που χρειάζεται, για να μπορέσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν. Aγαπά το modelling ως μορφή τέχνης καθώς προσφέρει εικόνες που ομορφαίνουν τη ζωή. Δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό της ανταγωνιστικό, αλλά θεωρεί πως πρέπει να περνά καλά απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Motto: “Always be real”

Σήφης Φαραντάκης

Ο Σήφης είναι 20 ετών και έρχεται από τα Χανιά της Κρήτης. Κληρονόμησε την αγάπη για τον αθλητισμό από την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας και ο αδελφός του είναι πρωταθλητές ποδηλασίας. Ο ίδιος σπουδάζει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης , έχει ασχοληθεί με την ποδηλασία αλλά τον κέρδισε το κολύμπι και το γυμναστήριο. Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει την πεζοπορία στα βουνά της Κρήτης, το ψαροντούφεκο και το να παίζει βιολί. Τη δήλωση για το GNTM την έκανε ο αδελφός του, ο οποίος πιστεύει στις δυνατότητες του και τον στηρίζει σε αυτή του την επιλογή. Αν και δεν πίστευε ότι μπορούσε να μπει στο σπίτι του GNTM, ο στόχος του πλέον είναι να καταφέρει να φτάσει στη δεκάδα και από εκεί βήμα – βήμα, να βρεθεί στον τελικό. Στο GNTM σκοπεύει να ταράξει τα νερά και να ξεχωρίσει. Motto: “if others can do it, why can’t you?”.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ …..ΣΤΟ ΜΙΤ…..ΟΥΣΤ ΡΕ….ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΑΣ . ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ….ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ….ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ