Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κάνουν «πάρτι» του Αγίου Βαλεντίνου

αυτά-είναι-τα-4-ζώδια-που-κάνουν-πάρτι-997899

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έχει τους φανατικούς υποστηρικτές του, αλλά και εκείνους που την θεωρούν απλώς ένα δημιούργημα, μια αφορμή για σπατάλες σε λουλούδια, σοκολατάκια και κουκλάκια. Τα ζώδια έχουν από τη φύση τους κάποια χαρακτηριστικά που τους κάνουν να λατρεύουν ή να μισούν την ημέρα των ερωτευμένων.

Τα τέσσερα ζώδια που ακολουθούν, με βάση και τις αστρολογικές όψεις της περιόδου που διανύουμε, αναμένεται να γιορτάσουν και με το παραπάνω τον Άγιο Βαλεντίνο

Το ζώδιο του Κριού

Μπορεί το ζώδιο του Κριού να μοιάζει να μην έχει ανάγκη από επετείους για να δείξει και να γιορτάσει την αγάπη, όμως φαίνεται πως «πεθαίνει» για μεγάλες εκπλήξεις. Αν το ταίρι του κάνει κάτι εντυπωσιακό ώστε να πιάσει τον Κριό εξ απίνης, τότε πραγματικά θα τον κάνει να «βγάζει» καρδούλες από τα μάτια. Για την ακρίβεια ένα κουτάκι σοκολατάκια, ένα λούτρινο κουκλάκι, όσο κι αν ακούγεται χαζό και τετριμμένο θα κάνει τα ζώδια του Κριού να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το ζώδιο του Ταύρου

Αν όλα τα υπόλοιπα ζώδια βρίσκουν τα σοκολατάκια, τα δείπνα με κεριά και τις καρδούλες πολύ προβλέψιμες και μελώ, οι Ταύροι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γεμίσουν το σπίτι ροδοπέταλα και να σκαρφιστούν μια δικαιολογία για να «προσελκύσουν» τον ερωτικό τους σύντροφο στην φωλιά τους. Το ζώδιο του Ταύρου άλλωστε είναι ο ηγεμόνας της απόλαυσης του ζωδιακού κύκλου, πράγμα που πολύ απλά σημαίνει πως θα κάνει ό, τι περνά από το χέρι του για να ικανοποιήσει το ταίρι του.

Το ζώδιο του Καρκίνου

Κι αν το ζώδιο του Καρκίνου δεν διακρίνεται για την εκφραστικότητα στον έρωτα, φέτος, η Σελήνη έρχεται να ενισχύσει τον ρομαντισμό τους. Οι Καρκίνοι θα αισθανθούν φέτος πιο σίγουροι για τα συναισθήματά τους και παρότι συχνά μέμφθηκαν τις καρδούλες και τις αγάπες της ημέρας των ερωτευμένων, αυτή τη χρονιά θα θελήσουν να ζήσουν την ημέρα σε όλο της το μεγαλείο.

Το ζώδιο του Λέοντα

Στον αντίποδα, το ζώδιο του Λέοντα είναι γνωστό για την λατρεία του να εκφράζει την αγάπη του με κάθε ευκαιρία. Είναι εκείνα τα ζώδια που θα ψάξουν για τον μεγαλύτερο λούτρινο αρκούδο, εκείνον που δεν χωρά στο πορτ-μπαγκάζ ή θα σχεδιάσουν την πιο φαντασμαγορική βραδιά για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, μόνο και μόνο για να δουν το ταίρι τους να λιώνει από αγάπη. Ειδικά φέτος, τα Λιοντάρια έχουν τον Άρη, τον πλανήτη του πάθους και του σεξ στο πλευρό τους, κάτι που ένα μόνο μπορεί να σημαίνει: Φέτος, όσοι τα έχετε με κάποιον στο ζώδιο του Λέοντα προετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook