Αυτά είναι τα 4 καλοκαιρινά χρώματα που θα παίζουν από εδώ και πέρα την καλοκαιρινή σεζόν

αυτά-είναι-τα-4-καλοκαιρινά-χρώματα-που-1464554

Οι τέσσερις αποχρώσεις που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα

Φέτος είχαμε ένα δύσκολο και βαρύ χειμώνα, που μας φάνηκε πράγματι ατέλειωτος. Και μιας και η άνοιξη ήταν επίσης αρκετά κρύα, με τις βροχές και τις χαμηλές θερμοκρασίες να μην λένε να μας εγκαταλείψουν, εμείς περάσαμε το μεγαλύτερο διάστημα μέσα στα ζεστά μας πανωφόρια, τα sweater και τα cardigans, που έμειναν στη ζωή μας λίγο παραπάνω από αυτό που περιμέναμε. Δεν κάναμε, δηλαδή, την αναμενόμενη αλλαγή της σεζόν την άνοιξη, που μας πέρασε, και τώρα που μπήκε επιτέλους το καλοκαίρι ήρθε η εποχή να ξεσκονίσεις τα party shoes σου, τα λαμπερά σου φορέματα, τα ανάλαφρα tops και φυσικά τα έντονα χρώματα.

Τα catwalks μίλησαν και η ετυμηγορία είναι χρώμα. Όχι, οποιοδήποτε χρώμα, αλλά τα έντονα ζωντανά χρώματα, που παρουσιάστηκαν μάλιστα σε μονοχρωματικά κυρίως σύνολα, με tone to tone διαφορές.

Καθώς, λοιπόν, μπαίνουμε σε summer mood και αρχίζουμε να συνδυάζουμε τα ρούχα της ντουλάπας μας για τις διάφορες ξεχωριστές περιστάσεις της σεζόν, όπως parties, γάμους και βαφτίσεις, φέρνουμε τα πιο χαρούμενα items της ντουλάπας μας και πάλι στο προσκήνιο. Φέτος, θα κυριαρχήσουν τα fun χρώματα του ουράνιου τόξου. Βάζοντας ζωντανά χρώματα στα σύνολα σου, δίνεις φως και χαρά στην εικόνα σου, ενώ ταυτόχρονα ανεβαίνει και η διάθεση σου.

Αν είσαι πιστή των social media, που σίγουρα θα είσαι, τότε θα έχεις ήδη πάρει μία ιδέα από το Instagram feed σου, για το τι επρόκειτο να δούμε τους επόμενους μήνες. Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα τα τέσσερα κορυφαία χρώματα, που θα κατακλύσουν το street style κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και πρέπει να έχεις οπωσδήποτε υπόψη σου, αν σκοπεύεις να βγεις για shopping. Τα καλά νέα είναι ότι ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες, ειδικά τώρα που θα πάρουμε και το πρώτο μας tanning.

Get inspired:

Citrus orange

Electric green

Power pink

Cobalt blue

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook