Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σας συναρπάσουν ερωτικά το 2022

αυτά-είναι-τα-3-ζώδια-που-θα-σας-συναρπά-1333793

Δεν συμβαίνει κάθε μέρα, αλλά είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να παρασυρθείς σε έναν δυνατό, συναρπαστικό και περιπετειώδη έρωτα, που δεν θα ξέρεις, ούτε θα θέλεις να ξέρεις, πού θα σε οδηγήσει, αλλά λίγο θα σε νοιάζει.

Το 2022, η έλξη των παρακάτω ζωδίων θα είναι έντονη και μπορούν να σε απογειώσουν ερωτικά. Αν θέλεις να ζήσεις μαγικές, πρωτόγνωρες εμπειρίες, φρόντισε «να πέσεις πάνω τους»:

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Δία να τον έχει καπαρώσει σχεδόν τα 3/4 του 2022 και την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό του τον Απρίλιο, ο Ιχθύς, πλήρως απαλλαγμένος από ενδοιασμούς, φοβίες και ανασφάλειες θα βγάλει το ομορφότερο και πιο σαγηνευτικό πρόσωπό του, οπότε η έλξη του στο αντίθετο φύλο είναι δεδομένη. Την τέχνη της απόκρυψης των ελαττωμάτων του την ξέρει καλά, όπως επίσης και το να… γίνεται αυτό που ο καθένας και η καθεμιά επιζητά, οπότε το να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο ερωτικό παιχνίδι, την καινούργια χρονιά είναι βέβαιο.

ΚΡΙΟΣ

Κι αυτό το ζώδιο θα έχει τον Δία πάνω του για κάποιους μήνες, την Αφροδίτη επίσης, αλλά και τον Άρη, οπότε σε 3 ταμπλό θα παίξει το 2022. Φωτιά και λαύρα θα είναι ο Κριός, αποφασιστικός και τολμηρός, θα αποπνέει ερωτισμό και σεξουαλικότητα, οπότε πώς να μην μπει στη λίστα με τα πιο συναρπαστικά άτομα. Αν τύχει να πέσει πάνω του, να ξέρεις ότι η κατάκτησή σου θα είναι θέμα ωρών… θα είναι πολύ δύσκολο να δε θα μπορείς να αντισταθείς στη γοητεία του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την 3άδα των πιο συναρπαστικών ερωτικά ζωδίων για το 2022 κλείνει ο Τοξότης, που από την αρχή του έτους θα δώσει ρεσιτάλ, το οποίο θα συνεχιστεί και για σχεδόν όλο τον χρόνο, αφού οι πλανητικές συνθήκες τον ευνοούν! Το πρώτο μισό μάλιστα θα είναι ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, ασυγκράτητος και ακαταμάχητος. Αν ο δρόμος σου διασταυρωθεί με τον δικό του, να ξέρεις ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσεις να του αντισταθείς.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook