Αυτά είναι τα 3 ζώδια που φλερτάρουν περισσότερο

αυτά-είναι-τα-3-ζώδια-που-φλερτάρουν-περ-1427324

Μήπως ανήκετε και εσείς σε ένα από τα παρακάτω ερωτικά ζώδια;

Όλα τα ζώδια έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και αυτό άλλωστε τα κάνει και μοναδικά. Το φλερτ, για παράδειγμα δεν είναι εύκολο για τα περισσότερα ζώδια που δεν είναι άνετα με την επικοινωνία. Υπάρχουν όμως 3 ζώδια που θα λέγαμε ότι είναι πάντα άνετα με όσους συναντούν και απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη διαδικασία του φλερτ.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι τα ζώδια της επικοινωνίας και αυτό εξηγεί γιατί το φλερτ είναι στη φύση τους. Λατρεύουν να κερδίζουν τόσο τις εντυπώσεις όσο και τα βλέμματα των άλλων και το φλερτ για εκείνους είναι είδος της επικοινωνίας που κάνουν με τους γύρω τους. Είναι γενναιόδωροι και μπορούν να κάνουν συζήτηση σχεδόν με όλους, οπότε είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί οι άλλοι μερικές φορές συγχέουν τη φιλικότητά τους με ερωτικό ενδιαφέρον.

Κριός

Οι Κριοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το παιχνίδι του φλερτ. Δηλώνουν πολύ συχνά ενθουσιασμένοι με ένα άτομο που θα γνωρίσουν και το να φλερτάρουν τους βγαίνει σχεδόν αβίαστα. Οι Κριοί δεν φοβούνται να εκδηλώσουν πολύ γρήγορα τα συναισθήματά τους, που τις περισσότερες φορές είναι πυροτεχνήματα. Αυτή η δίψα για περιπέτεια τους κάνει να έχουν μια μεγάλη λίστα από θαυμαστές.

Ιχθύς

Oι Ιχθύες απολαμβάνει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και όλη την επικοινωνιακή αλληλεπίδραση που μπορεί να υπάρχει. Οι Ιχθύες, αγαπούν με το μυαλό και την ψυχή και θέλουν να φλερτάρουν για να περνάνε πρώτα εκείνοι όμορφα. Έχουν μια παιχνιδιάρικη φύση επιδιώκοντας να μαγέψουν όσους συναντούν και φυσικά τα καταφέρνουν.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook