Αυτά είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια του Μαΐου

Ο Μάιος είναι εδώ και απ΄ ότι φαίνεται 3 ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Πρέπει ωστόσο να σημειώσουμε ότι αυτός ο μήνας θα έχει και κάποιες δυσκολίες για όλους καθώς η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή συνιστά προσοχή στα θέματα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε, γράφουμε και στέλνουμε καθώς όπως σε κάθε ανάδρομη πορεία του Ερμή υπάρχουν προβλήματα και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία. H ανάδρομη πορεία του Ερμή ολοκληρώνεται στις 4 Ιουνίου, οπότε λίγο ακόμα υπομονή…

Ας δούμε όμως ποια ζώδια θα είναι τα τυχερά του Μαΐου:

Κριός

Αν είσαι μόνος ή μόνη έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια νέα γνωριμία. Εχεις μια έντονη αισιοδοξία και διάθεση για φλερτ. Ο μήνας ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Μαϊου και αυτό σημαίνει ότι έχεις ανεβασμένη αυτοπεποίθηση. Αν έχεις διάθεση να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, καλό είναι το υλοποιήσεις μετά τις 4 Ιουνίου που δεν θα είναι πια ο Ερμής ανάδρομος.

Λέων

Και εσύ θα έχεις όρεξη για ταξίδια και περιπέτειες. Θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις, να γνωρίσεις κόσμο και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Εχεις μια έντονη λαχτάρα για ανεξαρτησία και ελευθερία. Ισως αλλάξεις σπίτι ή και εργασία. Ολα είναι πιθανά! Και εσύ θα έχεις κάποια προβληματάκια στην επικοινωνία, οπότε να είσαι alert!

Τοξότης

Για κάποιους Τοξότες μπορεί να έρθει με τον Δία στον Κριό ο μεγάλος έρωτας στη ζωή τους, ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες αν είσαι γυναίκα Τοξότης να έχεις μια εγκυμοσύνη που θα σε ενθουσιάσει! Αν σου προκύψει επαγγελματική πρόταση, καλό είναι να την αποδεχτείς μετά τις 4 Ιουνίου.

bovary.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠοια εξέταση πρέπει να κάνετε ένα χρόνο μετά αν περάσατε κορονοϊό
Επόμενο άρθρο«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως πέθανε το παιδί» λέει η γιαγιά της 3χρονης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ