Αυστρία: Έλληνας μετέτρεψε τον οίκο ανοχής του σε εμβολιαστικό κέντρο | Video

Ένας δαιμόνιος Έλληνας βρίσκεται πίσω από τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Βιέννης. Εν μέσω πανδημίας, ο ιδιοκτήτης του “Funpalast” αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα τολμηρό βήμα, που είναι να μετατρέψει την επιχείρησή του… σε εμβολιαστικό κέντρο.

“Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Ευρώπη και ο πρώτος στην Αυστρία“, δηλώνει ο ιδιοκτήτης του οίκους ανοχής στον ΣΚΑΪ και προσθέτει ότι η επιχείρησή του παρέχει και υπηρεσίες φροντίδας υγείας.

O ελληνικής καταγωγής Πέτρος Λάσκαρης επιστρατεύει τις υπηρεσίες του Funpalast προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια του αυστριακού κράτους για την ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος στη χώρα. “Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αυξήσουμε το ποσοστό εμβολιασμού στην Αυστρία. Το 100% των πελατών μας είναι άνδρες και οι άνδρες είναι πολύ πίσω στο ποσοστό εμβολιασμού. Επομένως σκέφτηκα ότι είναι πολύ καλή ιδέα να μετατρέψουμε τον οίκο ανοχής μας σε εμβολιαστικό κέντρο”, αναφέρει ο Πέτρος Λάσκαρης.

Όπως υπογραμμίζει, οι πελάτες του οίκου ανοχής φαίνεται να επικροτούν αυτή την απόφασή του. “Η ανταπόκριση ήταν πάρα, μα πάρα πολύ θετική. Έχω ήδη περισσότερες από 100 κρατήσεις και το τηλέφωνο χτυπά όλη την ημέρα. Ο εμβολιασμός ξεκινά από την 1η Νοεμβρίου. Μέχρι στιγμής τηλεφωνούν μόνον άνδρες. Έχουμε όμως και μία δεύτερη είσοδο που μας επιτρέπει να εμβολιάζουμε τα παιδιά και τις γυναίκες”.

Εξηγεί στη συνέχεια ότι ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού θα γίνεται δωρεάν και “κάθε πελάτης που εμβολιάζεται εδώ κερδίζει ένα κουπόνι των 30 ευρώ για ελεύθερη είσοδο στο κλαμπ μας”.

Πηγή: enikos.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ωραία ιδέα έπεσε στο SKAI. Είναι μια χρυσή ευκαιρία να μετατρέψουν το κανάλι τους και σε εμβολιαστικό κέντρο. Α και τσατσός απαραίτητα ο Πορτοσάλτε….Όσο για τον Καμπουράκη αυτός στην πόρτα,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ