Αυστραλία: Ταυτοποιήθηκε ο «βιαστής με τη φόρμα» – Είχε επιτεθεί σε 31 γυναίκες

αυστραλία-ταυτοποιήθηκε-ο-βιαστής-μ-1571794

Μετά από 40 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων σε γυναίκες του Σίδνεϋ, οι αστυνομικές υπηρεσίες της Αυστραλίας ταυτοποίησαν τον κατά συρροή βιαστή, Keith Simms.

Ο 66χρονος δράστης είχε επιτεθεί συνολικά σε 31 γυναίκες από το 1985 έως το 2001, ηλικίας 14 – 55 ετών, είτε εισβάλλοντας αιφνιδιαστικά στα σπίτια τους είτε απειλώντας τες με μαχαίρι την ώρα που έκαναν τζόκινγκ.

Οι αρχές αρχικά πίστευαν ότι πρόκειται για επιθέσεις από διαφορετικούς δράστες. Αλλά, το 2019, χάρη στη νέα τεχνολογία DNA, οι ερευνητές κατάφεραν να συνδέσουν όλα τα περιστατικά με τον Simms, ο οποίος πέθανε τον Φεβρουάριο του 2022 σε ηλικία 66 ετών.

Γνωστός κατά καιρούς ως «το θηρίο του Bondi» ή «ο βιαστής με τη φόρμα», ο Simms «χτύπησε» για πρώτη φορά το 1985, στο παραθαλάσσιο προάστιο, Clovelly ενώ η τελευταία του επίθεση σημειώθηκε σε νεκροταφείο το 2001.

Οι επιζώσες γυναίκες που κατέθεσαν στην Αστυνομία έκαναν λόγο για έναν άντρα μέτριου αναστήματος (1.60-1.80μ.), με σκούρα επιδερμίδα, καστανά μάτια και φαρδιά μύτη που πάντα είχε το πρόσωπό του καλυμμένο και φορούσε απλά καθημερινά ρούχα, όπως φόρμες και φούτερ.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η οικογένεια και οι φίλοι είχαν περιγράψει τον Simms ως έναν αξιαγάπητο πατέρα, παππού και μέλος της τοπικής κοινωνίας.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook