Αυστηροί έλεγχοι σε όσους επιστρέφουν από Ντουμπάι μετά τον σάλο στα social media – Ρεκόρ νέων κρουσμάτων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ι Photos

αυστηροί-έλεγχοι-σε-όσους-επιστρέφου-1158683

Αυστηροποιούνται οι έλεγχοι για όλους τους επιβάτες πτήσεων που επιστρέφουν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μετά τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού Ελλήνων celebrities σε κλαμπ στο Ντουμπάι για τον εορτασμό της νέας χρονιάς.

Χθες, Πρωτοχρονιά, τα ΗΑΕ ανακοίνωσαν τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας (1.856), νούμερο αναμένεται να αυξηθεί μέσα στις επόμενες 15 μέρες, κάτι που ενδεχομένως γνωρίζουν οι κυβερνώντες. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων ανέρχεται στους 660 ενώ τα τελευταία 24ωρα ανάρρωσαν 1.253 ασθενείς. Ο κορονοϊός υπάρχει… παντού, αλλά τα παραπάνω νούμερα, μόνο απαγορευμένα δεν ήταν για αυτούς που επιθυμούσαν να κάνουν ρεβεγιόν στη… χλιδή.

Πλήθος Ελλήνων celebrities υποδέχθηκε το 2021 στο κλαμπ NAMMOS, ενώ στο Ντουμπάι βρέθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που προτίμησε το εστιατόριο Cipriani.

Χθες, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, οι έλεγχοι με rapid test στο Ελευθέριος Βενιζέλος, γίνονται ακόμη πιο αυστηροί σε όλους τους επιβάτες που επιστρέφουν από ΗΑΕ, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι με βάση και τις ισχύουσες διατάξεις να παραμείνουν σε καραντίνα μετά την άφιξη τους στην Ελλάδα.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook