Αυστηροί έλεγχοι για μάσκες και SMS και πρόστιμα για παραβάσεις στην Κρήτη

αυστηροί-έλεγχοι-για-μάσκες-και-sms-και-π-1134532

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων προστασίας στην Κρήτη, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να προχωρούν συνολικά σε 2.359 ελέγχους.

Συνολικά, το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν στην Κρήτη 89 παραβάσεις.

Για μάσκες: 2 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και 9 στο Ηράκλειο.

Για περιορισμό μετακίνησης και SMS: 9 στα Χανιά, 13 στο Ρέθυμνο, 39 στο Ηράκλειο, 10 στο Λασίθι και 1 στον ΒΟΑΚ.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Αυστηροί έλεγχοι για μάσκες και SMS και πρόστιμα για παραβάσεις στην Κρήτη

  1. Ο/Η Ήρθε η ώρα να ενωθείτε για την Ελλάδα, την ζωή σας και το μέλλον των παιδιών σας. λέει:

    Ο μοναδικός αίτιος είναι ο λαός. Το άρθρο 120 του Συντάγματος στο άρθρο 4 αναφέρεται καθαρά και δίνει το δικαίωμα και επιπλέον την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σε κάθε πολίτη να αντισταθεί με οποίο μέσο μπορεί ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ για να ανατρέψει μια κυβέρνηση που δεν ακολουθεί το Σύνταγμα και γίνεται τυραννικό καθεστώς. Πρέπει να μάθετε να σκέφτεστε, να κρίνετε και να αποφασίζετε. Ο μητσοτακης σας κρατά τρομοκρατημένους με εντελώς ψεύτικες πανδημίες, κρούσματα και θανατους οι οποίοι είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ αλλά τους βαπτίζουν COVID 19. Γίνεται διεθνώς από κυβερνήσεις ελίτ οι οποίες ξεπουλάνε τη εξουσία, τον πλούτο και την ανεξαρτησία των χωρών τους στους διεθνείς ολιγάρχες επι πληρωμή. Σας είπανε ότι απαγορευται το κυνήγι και ψάρεμα και σείς αρχίσετε να τους κοροϊδεύετε ότι είναι στόκοι, ότι έχουν χάσει την μπάλα κλπ. Κανενός σας δεν πήγε το μυαλό στην πραγματική αιτία που είναι ότι οι κυνηγοί έχουν μεν οπλα αλλά δεν έχουν φυσίγγια, άρα στην ουσία δεν μπορούν να αντισταθούν. Αυτό λέω ότι πρέπει να μάθετε να σκεφτεστε. Ενωθείτε, όχι σε κομματικές η σε ιδεολογικές γραμμές γιατί θα αποτύχετε, ενωθείτε σε ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ο εχθρός σας είναι ο ίδιος. Ξεσηκωθείτε ΟΛΟΙ, μην αφήσετε την πατρίδα λεφτο πλέον στα χέρια των ανθελλήνων που σας τρομοκρατουν, μπορείτε να τους ανατρέψετε ενωμένοι, είναι ο μόνος τρόπος και σας το επιβάλει το Σύνταγμα, άρθρο 120 παράγραφος 4.

  2. Αναρωτηθείτε πότε υπήρξε ξανά «πανδημία « που έχουν στοχοποιηθεί ΥΓΕΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!
    Σας θέλουν άβουλους, μοναχούς, τρομοκρατημένους, ανίκανους να αντιδράσετε χωρίς στήριξη από κανενα, @κομα και από φίλους η την οικογένεια, ένα κοπάδι που ακουει και συμπεριφέρεται ανάλογα με τα γαυγίσματα του τσομπανόσκυλου !
    Αναρωτηθείτε γιατί ενα μικρό ποσοστό γιατρών ( τό 2 % ) ΜΟΝΑΧΑ βγαίνει μονίμως στην τηλεόραση και τρομοκρατεί τον κόσμο με « προφητείες « τόσα κρούσματα,
    στο κόκκινο οι αριθμοί, εκατόμβες ερχωντε, χρειάζεται σκληρό λοκνταουν κλπ και πάντα οταν πλησιάζουν μέρες γιορτής που από μόνες τους προϋποθέτουν οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις, δηλαδή πνευματική, ηθική και φυσική στήριξη και αναγέννηση ! Υποψιν το 98% των ιατρών είναι αποκλεισμένοι απο τηλεοράσεις, εφημερίδες κλπ γιατί γνωρίζουν την αλήθεια και την απάτη και έχουν εκβιαστεί να σιωπούν η να θυσιάσουν την καριέρα τους.
    Αναρωτηθείτε γιατί εσείς χρειάζεστε ΣΜΣ και είναι επικίνδυνο ακόμα και να βγείτε στην αυλή του σπιτιού σας, οι πολιτικοί, οι αστυνομικοί, το κράτος καταστολής δηλαδή κυκλοφορούν, ταξιδεύουν, διασκεδάζουν και φερωντε φυσιολογικά όπως πάντα σαν να μην υπάρχει « πανδημία για αυτούς ! Ακούσατε τη Βουλή η το Ευρωκοινοβούλιο να έκλεισε εστω και μια ώρα λόγω κορωνοιού ?
    Αναρωτηθείτε γιατί εσεις απαγορευται να πατε στο σουβλατζίδικο να φάτε ένα γύρω εστω και με μέτρα, στα αεροπλάνα οι λεφτάδες είναι κολλητά δίπλα $ιπλα, χωρίς μάσκες και τρώνε και πίνουν !

  3. Αναρωτηθείτε γιατί αν υπήρχε πανδημία η κυβέρνηση δώρησε τόσα εκατομμύρια ευρώ στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης για να σας τρομοκρατουν και δεν τα ξόδεψε να βελτιώσει ένα μισό-κατεστραμμένο σύστημα υγείας ενόψει της ….» πανδημίας « !
    Αναρωτηθείτε γιατί η άτιμη, άδικη και παράνομη εκδικητική και τρομοκρατική πρακτική των εξοντωτικών προστιμάτων εις βάρος ενός εξωθενημενου και φοβισμένου πολίτη υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ( σε 2-3 άλλες χώρες που υπάρχουν είναι κάπου 70 ευρώ, αλλά στις υπόλοιπες χώρες δεν υπάρχει )!
    Αναρωτηθείτε γιατί εν μέσω υποτιθέμενης θανατικής « πανδημίας « η έγνοια της κυβέρνησης δεν είναι η υγείατου λαού και προπάντων η ψυχική υγεία του που βλέπουμε καθημερινά να επιδεινώνεται με τις αυτοκτονίες κλπ, αλλά το πέρασμα νόμων που έχουν να κάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΟΥ, δηλαδή όλα έχουν να κάνουν με περιουσίες, με φορολογικές επιβαρύνσεις, με κατασχέσεις σπιτιών, με δημοπρασίες περιουσίας, δασολόγια, πρόστιμα για κατάθεση πινακίδων, κλπ.
    Σε καμία περίπτωση δεν προτείνω πολιτική παράταξη γιατί ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook