Αύριο το μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

αύριο-το-μαθητικό-φεστιβάλ-της-κνε-τι-583121

Γρήγορα προχωράνε οι ετοιμασίες για το μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Χανιά, όπου φέτος θα βρεθεί στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας ετών Λαών, το Σάββατο 5 Ιουνίου με τις εκδηλώσεις να ξεκινάνε από τις 7μμ.

Μετά την επιτυχία του αθλητικού τουρνουά που διοργανώθηκε την προηγούμενη Κυριακή, το ραντεβού ανανεώνεται στον χώρο του Φεστιβάλ , στα θεματικά περίπτερα και τα αφιερώματα που θα υπάρχουν. Παράλληλα θα γίνει η πρώτη συναυλία στον νομό μετά από τόσους μήνες lockdown, όπου θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.

Στον χώρο του Μαθητικού Φεστιβάλ θα υπάρχει και εκθεση- αφιέρωμα στον αγώνα που έδωσαν οι μαθητές αυτή τη χρονιά με τίτλο: Το δίκιο των μαθητών νίκησε! Και ο αγώνας συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Παρουσίαση συλλογικής εργασίας για την γυναικεία ανισοτιμία, με αφορμή τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση ειδικά φέτος.

Χώρος για skate και BMX με σκοπό να φανούν οι μεγάλες ελλείψεις σε οργανωμένους χώρους άθλησης

Γκράφιτι αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Κεντρική συζήτηση με θέμα: το σχολείο που έχουμε ανάγκη σήμερα. Με αφορμή αυτό θα παρουσιαστούν και τα ερωτηματολόγια που μαζευονται αυτην την περίοδο

Συναυλία με τους Twisted band και τους Heming Ways

zarpanews.gr

One thought on “Αύριο το μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

  1. Προς τους διοργανωτές του Φεστιβάλ:

    Στην αφίσα του Φεστιβάλ και πλέον και στο Δελτίο Τύπου αναφέρεται πως το πρόγραμμα στα Χανιά περιλαμβάνει και «Γκράφιτι για τον πόλεμο». Καταλαβαίνω την ανάγκη σας να δελεάσετε κάποια παιδιά ώστε να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, αδιαφορώντας ότι έτσι δίνονται δωρεάν σπρέι σε νέους γκραφιτάδες που ενδεχομένως αργότερα θα τα αδειάσουν επάνω σε τοίχους κτηρίων της πόλης μας, όπως είχε γίνει στο παρελθόν.

    Να ξέρετε πως το γκράφιτι στα Χανιά είναι πλέον υπό αυστηρό έλεγχο και το πάρκο Ειρήνης & Φιλίας είναι πλήρως φωτογραφημένο. Για οποιοδήποτε γκράφιτι που θα αποτυπωθεί πάνω σε επιφάνειες του πάρκου ως διοργανωτές θα κληθείτε να δώσετε εξηγήσεις.

    Η Δημοτική Αρχή των Χανίων οφείλει να απαγορεύει τη δράση «Γκράφιτι» στα Φεστιβάλ που γίνονται σε δημοτικούς χώρους που παραχωρεί, ενώ επίσης σε περίπτωση παράνομης αφισοκόλλησης για μια εκδήλωση οφείλει να ακυρώνει άμεσα το συμφωνητικό παραχώρησης του δημοτικού χώρου για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook