Άξιος… Νέος Ηγούμενος στο Ιστορικό Μετόχιο του Αγίου Γεωργίου στο Καρύδι Αποκορώνου | Photos

άξιος-νέος-ηγούμενος-στο-ιστορικό-με-1114769

Mε βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και σύμφωνα με το μοναστηριακό τυπικό, τo απόγευμα της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου έ.ε., στο ιστορικό Μετόχιον του Αγίου Γεωργίου στο Καρύδι Αποκορώνου, της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, πραγματοποιήθηκε η ενθρόνιση του Καθηγούμενου της Μονής, Αρχιμ. Ιερεμίου Χλιαρά, με την ευχή και ευλογία του Παναγιωτάτου και Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Προηγήθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ στο τέλος του έλαβε χώρα η ακολουθία της ενθρονίσεως κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός απένειμε στον νέο Ηγούμενο της Μονής τον ηγουμενικό Σταυρό, την ηγουμενική ράβδο και τον μανδύα.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στην ομιλία του ευχήθηκε στον νέο Ηγούμενο, καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, ζητώντας του παράλληλα να συνεχίσει να διατηρεί ζωντανή την φλόγα και την αγάπη που έχει για τον Χριστό.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του νέου Ηγουμένου και του προσέφερε ένα επιστήθιο Σταυρό εκ μέρους όλων των Αποκορωνιωτών.

Ευχές και δώρα έλαβε επίσης ο νέος Ηγούμενος από όλο τον κόσμο που παρέστη στην τελετή ενθρονίσεως.

Στην τελετή και τον Αρχιερατικό Εσπερινό συμπροσευχήθηκαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων Αρχιμ. Αθανάσιος Καραχάλιος, η Αδελφότητα από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, Κληρικοί, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Κορακιών Γερόντισσα Θεοφόρα, αντιπροσωπεία από την Ιερά Μονή Χρυσοπηγής, επίσης Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης, ο Διευθυντής των Φυλακών κ. Γεώργιος Κονταξάκης, ο κ. Μανώλης Κονταρός, δημοσιογράφοι, φίλοι και συγγενείς του Νέου Ηγουμένου.

One thought on “Άξιος… Νέος Ηγούμενος στο Ιστορικό Μετόχιο του Αγίου Γεωργίου στο Καρύδι Αποκορώνου | Photos

  1. ΡΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΚΑΝΤ’ ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗ MYTOΓΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ…
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΩΣ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΟΓΚΑ…
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ…
    ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΕ ΑΠΕΙΛΗ…
    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ, Ε;;;;;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook