Άξια… Αυτή είναι η βουλευτής με εισόδημα… μόνο 0,10 ευρώ

άξια-αυτή-είναι-η-βουλευτής-με-εισόδη-1040244

Η Κατερίνα Μονογυιού είναι η πιο φτωχή βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δηλώνει ως μοναδικό εισόδημα το 2018 μόνο 10 λεπτά στο πόθεν έσχες.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού δηλώνει στο πόθεν έσχες ως εισόδημα το 2018, μόνο 0,10 ευρώ από τόκους καταθέσεων για τη χρήση του 2018. Μάλιστα, οι συνολικές καταθέσεις της φτάνουν τα 472,10 ευρώ.

Παρόλα αυτά, όπως η ίδια έχει δηλώσει διατηρεί από το 2009 το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο και παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις σε παιδιά, εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες, αλλά και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Επίσης, πριν εκλεγεί στις εκλογές του Ιουλίου του 2019, υπήρξε πάλι με την Νέα Δημοκρατία υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014.

Η ζωή της

Η Κατερίνα Μονογυιού γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο. Επιπλέον, είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist, όπως αναφέρει το βιογραφικό της.

Επίσης, είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους, ενώ αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Μπορείτε να δείτε το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook