Australian Open: Στους «16» του τουρνουά η Μαρία Σάκκαρη

australian-open-στους-16-του-τουρνουά-η-μαρία-σάκκα-1300258

Εύκολη επικράτηση για τη Μαρία Σακκαρη με 2-0 σετ επί της Βερόνικα Κουντερμέτοβα και πρόκριση στην επόμενη φάση του Australian Open. Στον 4ο γύρο την περιμένει η Τζέσικα Πέγκουλα.

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της αν και στην αρχή της αναμέτρησης ήταν πίσω με 3-1 γκέιμ.

Η Ρωσίδα ξεκίνησε πολύ επιθετικά το ματς και προηγήθηκε με 3-1 και 40-0 στο σερβίς της, όμως από εκείνο το σημείο άλλαξαν όλα. Πήρε μόλις 2 games, η Σάκκαρη πήρε 11 και όλα τελείωσαν εύκολα για την Ελληνίδα τενίστρια.

Μετά από ένα λάθος της Ρωσίδας η Μαρία ισοφάρισε σε 3-3 γκέιμ και στο αμέσως επόμενο κατάφερε να περάσει μπροστά με 4-3. Στο σημείο αυτό η Κουντερμέτοβα πήρε ιατρικό time out καθώς αντιμετώπιζε κάποιους πόνους στην κοιλιακή χώρα ωστόσο επέστρεψε στην αναμέτρηση. Η Κουντερμέτοβα δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στον ρυθμό που είχε βρει Ελληνίδα τενίστρια και έτσι η Σάκκαρη έκανε εύκολα το 5-3.

Η Κουντερμέτοβα κατάφερε να πάρει το επόμενο γκέιμ και μειώσει σε 5-4, ωστόσο η Σάκκαρη στο 6ο γκέιμ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Ρωσίδα και κατέκτησε το 1ο σετ με 6-4.

Aπόλυτη κυρίαρχος στο 2ο σετ

Με μπρέικ χάρη στις καλές επιστροφές της άρχισε η Σάκκαρη το δεύτερο σετ. Με δύο winner έφτασε σε love service game για το 2-0, ενώ είχε διπλή ευκαιρία για νέο break, με την Κουντερμέτοβα όμως να βρίσκει λύσεις με δύο winners και να μειώνει σε 2-1.

Με δύο άσους η Σάκκαρη έκανε το 3-1 και ακολούθησε ένα break το οποίο «έχτισε» με καλές επιστροφές και λάθη της αντιπάλου της, για το 4-1. Ακολούθησε άλλο ένα εύκολο game για την Μαρία και με ένα ακόμη break έκανε το 6-1 και πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο όπου την περιμένει η Τζέσικα Πέγκουλα.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook