Ατυχία για τα Χανιά: 1-1 με την ΑΕΚ Β στα Περβόλια

ατυχία-για-τα-χανιά-1-1-με-την-αεκ-β-στα-περ-1704837

Το γκολ του Γεωργέα λίγο πριν το τέλος του αγώνα χάρισε στην ΑΕΚ Β το βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1 απέναντι στα Χανιά. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήθελε τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε.

Σ’ ένα παιχνίδι, που παρά τις ευκαιρίες της ΑΕΚ Β φαινόταν ότι τα Χανιά θα καταφέρουν να το πάρουν, η ομάδα του Σωκρ. Οφρυδόπουλου βρήκε τον τρόπο να “δραπετεύσει” με το “Χ” από τα Περβόλια. Ηταν η φάση του 89ου λεπτού με τον Γεωργέα να σκοράρει με το κεφάλι μετά τη σέντρα από τον Σταμούλο Κ.

Τα Χανιά προηγήθηκαν στο 14’ με ένα ωραίο πλασαριστό σουτ του Τσέλιου, ωστόσο ενώ έψαξαν το δεύτερο γκολ για να καθαρίσουν το παιχνίδι δεν μπόρεσαν να το πετύχουν. Μάλιστα, η πιο μεγάλη φάση σημειώθηκε ακριβώς λίγο πριν το 1-1 με το δοκάρι που είχε ο Μανουσάκης στο 83’.

Τα Χανιά έχασαν έτσι την ευκαιρία να φτάσουν στη νίκη, που τόσο πολύ επιθυμούσαν για να πετύχουν το απόλυτο μέχρι το τέλος, ώστε να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα, αλλά και να δώσουν συνέχεια μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη στην έδρα της Κηφισιάς.

Ο στόχος δεν αλλάζει που είναι η χρονιά να κλείσει με νικηφόρο τρόπο στο τελευταίο ματς που απομένει απέναντι στον Ολυμπιακό Β.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3’ Σουτ με δύναμη του Χριστόπουλου από μακριά η μπάλα φεύγει άουτ.

8’ Ο Γκολφίνος πασάρει στον Κορομηλά που σουτάρει, αναγκάζοντας σε μεγάλη απόκρουση τον Καλογεράκη που διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

14’ (1-0) Ο Τσέλιος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ για τα Χανιά.

20’ Σουτ του Πανέρα διαγώνια εκτός περιοχής, πέφτει αποκρούει ο Καλογεράκης.

24’ Ο Ζέκχοφ περνά ωραία για τον Μάναλη που κόβεται πριν σουτάρει.

27’ Σέντρα σουτ από τον Γεωργέα αποκρούει ο Καλογεράκης δύσκολα.

31’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπουρσέλη, άουτ.

37’ Νέα εκτέλεση φάουλ, αυτή τη φορά από τον Σερβιλάκη, η μπάλα πέρνα λίγο έξω από τα δοκάρια του Γκίνη.

41’ Ο Ζέκχοφ προσποιείται από πλάγια, δοκιμάζει το πλασέ με φάλτσα, άουτ. Ζητούσε τη μπάλα ο Μάναλης δίπλα του.

57’ Σουτ του Γκολφίνου μαζεύει ο Καλογεράκης.

58’ Ο Γκολφίνος κάνει τη σέντρα για τον Πάπα ο οποίος με κενό χώρο μπροστά του σουτάρει πάνω στον Καλογεράκη. Φάση για την ΑΕΚ Β.

74’ Ο Κορομηλάς ανοίγει στον Γεωργέα ο οποίος βρίσκεται απέναντι από τον Καλογεράκη, χάνει το κοντρόλ όμως και ο τερματοφύλακας των Χανίων καθαρίζει τη φάση. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ Β.

83’ Δοκάρι για τα Χανιά. Εντυπωσιακό σουτ από τον Μανουσάκη η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Γκίνη. Η μπαλιά έγινε από τον Ναζίμ.

88’ Φάουλ του Σερβιλάκη δε μπορεί απο κοντά να πλασάρει ο Μανουσάκης.

89’ (1-1) Η ΑΕΚ Β ισοφαρίζει με κοντινή κεφαλιά του Γεωργέα μετά τη σέντρα του Κ. Σταμούλου.

90’ Ο Λάτσι αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μάναλη.

Διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιά)

Βοηθοί: Τριαντάφυλλος (Κορίνθου) – Σπηλιώτης (Κορίνθου)

4ος διαιτητής: Σταυρουλάκης Ραφαήλ (Ρεθύμνου)

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι, Μπάτζιος, Γιαμπερέ (71’ Σέχου), Σερβιλάκης, Τσέλιος (71’ Ναζίμ), Λεμονής, Μπουρσέλης, Κόλα (59’ Ιατρούδης), Ζέκχοφ (46’ Μανουσάκης), Μάναλης

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Λάτσι, Χατζηκυριάκος, Γεωργέας, Σταμούλης Κ., Κορομηλάς (83’ Πιτιλάκος), Πάπα (70’ Λέλεκας), Πανεράς, Σκόνδρας, Γκολφίνος (70’ Σταμούλης Γ.), Χριστόπουλος

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook