Αττική Οδός: Συγκλονιστικές εικόνες με άνδρες της ΟΠΚΕ να απεγκλωβίζουν παιδιά και τραυματίες

αττική-οδός-συγκλονιστικές-εικόνες-μ-1364569

Δεν έχουν προηγούμενο όσα εκτυλίσσονται από χθες στην Αττική Οδό όπου χιλιάδες οδηγοί έμειναν εγκλωβισμένοι όλη νύχτα στα αυτοκίνητά τους.

Το enikos.gr φέρνει στο φως συγκλονιστικές εικόνες στις οποίες άνδρες της ΟΠΚΕ φαίνονται να μεταφέρουν ακόμη και στα χέρια ανθρώπους που παγιδεύτηκαν στα χιόνια στην αποκλεισμένη Αττική Οδό.

Στην παρακάτω φωτογραφία, άνδρας της ΟΠΚΕ μεταφέρει μέσα στη νύχτα σε ασφαλές σημείο ένα παιδί κουβαλώντας το στις πλάτες του.

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι, το οποίο εγκλωβίστηκε μαζί με τον πατέρα του, στην Περιφερειακή Υμηττού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ κινούνται με τα πόδια για αρκετά χιλιόμετρα με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη. Οι αστυνομικοί τους εντοπίζουν και χωρίς δεύτερη σκέψη μεταφέρουν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ’ όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Παράλληλα, η ίδια ομάδα Ο.Π.Κ.Ε., μέσω οδηγιών προσανατολισμού εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook