Άθλιες εικόνες από την παιδική χαρά των Αγ. Αποστόλων | Photos

άθλιες-εικόνες-από-την-παιδική-χαρά-τω-1491229

Άθλιες εικόνες, επικίνδυνες για την δημόσια υγεία, κατέγραψε μητέρα χθες στην παιδική χαρά των Αγίων Αποστόλων.

Μάλιστα, όπως περιγράφει η ίδια στο zarpanews.gr, ήταν τόσα τα σκουπίδια και τα περιττώματα που λόγω της ζέστης επικρατούσε και έντονη δυσοσμία.

Όσο η περιοχή περιμένει την ανάπλαση, ας φροντίσουν οι υπεύθυνοι αλλά και οι πολίτες να κρατούν τουλάχιστον την παιδική χαρά σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Έτσι κι αλλιώς οι χώροι παιχνιδιού στα Χανιά δεν περισσεύουν…

3 thoughts on “Άθλιες εικόνες από την παιδική χαρά των Αγ. Αποστόλων | Photos

  1. Ο αέρας που φυσάει τις τελευταίες μέρες πιθανόν να φταίει για τα σκορπισμένα σκουπίδια, ωστόσο ο δήμος πρέπει άμεσα να βάλει περισσότερους και μεγαλύτερους κάδους με καπάκι στο πάρκο. Οι υπάρχοντες κάδοι δεν φτάνουν με τόσο κόσμο που πάει εκεί. Επίσης πρέπει να εποπτεύει την απαγόρευση εισόδου των σκυλιών (αδέσποτα και μη) και να επιβάλλει πρόστιμα. Τέλος, πρέπει να βρει έναν τρόπο να διώξει από το σημείο (και από την πόλη όμως) τους αμέτρητους γύφτους που έχουν αναμαζωχτεί από όλη την Ελλάδα και κατασκηνώνουν όπου βρουν (ενώ απαγορεύεται). Το πάρκο είναι αγαπημένο τους σημείο, αλλά φέτος ειδικά είναι παντού. Προχτές το βράδυ είχαν παρκάρει πάνω στην διάβαση πεζών στο πάρκιν του ξενοδοχείου Κρήτη και κοιμόντουσαν οι μισοί πάνω στο πεζοδρόμιο.

  2. Η ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ στους πολιτισμικους δεικτες που αμφιβαλλω καν αν ξερουν τι σημαινουν ειναι κατω απο τη βαση…..ΝΤΡΟΜΠΕΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook