Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις στιγμές του τοκετού και πώς έφερε στη ζωή τον γιο της!

αθηνά-οικονομάκου-αποκαλύπτει-για-πρ-770153

Η Αθηνά Οικονομάκου τα τελευταία χρόνια έχει δει τη ζωή της να αλλάζει προς το καλύτερο, αφού παντρεύτηκε τρεις φορές τον άνδρα της ζωής της, Φίλιππο Μιχόπουλο και μαζί απέκτησαν ένα γιο, τον Μάξιμο. Η όμορφη ηθοποιός βιώνει την ευτυχία σε κάθε επίπεδο και συνεπώς έχει κάθε λόγο να νιώθει ευγνώμων.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και στην Πένυ Θωμοπούλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον παραμυθένιο γάμος της, τον γιος της αλλά και τον άνδρα της ζωής της. Όσον αφορά την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του γιου της, η Αθηνά αποκάλυψε: «Είχα έναν φυσιολογικό τοκετό, έκανα 7 ώρες να γεννήσω αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν δύσκολος ή επικίνδυνος από ιατρικής άποψης. Ωστόσο, επειδή οι «συνθήκες» δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκές, προτίμησα να αντέξω τις ωδίνες χωρίς μεγάλη δόση επισκληριδίου, ώστε να ολοκληρωθεί σχετικά άμεσα ο τοκετός. Τα συναισθήματα εκείνη τη στιγμή είναι ανάμεικτα.

Όταν έχεις πονέσει πολύ, όταν έχεις υπερπροσπαθήσει και έχεις ξεπεράσει τα όρια σου σε επίπεδο αντοχής, έρχεται το συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας αλλά ταυτόχρονα και του απόλυτου πανικού. Δεν μπορώ να σου πω ότι έζησα την απόλυτη συγκίνηση ή αυτό που λένε πως μόλις πάρεις το μωρό σου στην αγκαλιά σου,νιώθεις μανούλα και κλαις. Εμένα με έπιασε η συγκίνηση και η ανακούφιση ότι τα κατάφερα και ότι όλα πήγαν καλά.Η σύνδεση με το μωρό έρχεται σταδιακά».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου πως είναι ο Φίλιππος ως μπαμπάς, η ηθοποιός δηλώνει: «Είναι ένας τρομερά δοτικός μπαμπάς, ασχολείται πολύ με τον μικρό. Ο Φίλιππος έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου». Η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής της Αθηνάς,  ήταν όταν στην πρώτη μέρα του μαιευτηρίου, ο Φίλιππος πήρε αγκαλιά το γιο τους και κοιμήθηκαν μαζί». Μάλιστα, η ηθοποιός δεν διστάζει να αναφέρει ότι όσο λαμπερή και αν φαίνεται η ζωή της, εκείνη έζησε και ζει ακριβώς τους ίδιους φόβους και τις ίδιες ανησυχίες.

Τέλος, όσον αφορά το γάμο της στο νησί της Μυκόνου τον περασμένο Οκτώβρη, η Αθηνά αποκαλύπτει:» ‘Ήταν μια μαγική βραδιά, το ωραιότερο party της ζωής μου, ξεπέρασα τα «πρέπει» και τον εαυτό μου. Το πιο αστείο είναι ότι δεν θυμάμαι τίποτα- εκτός από το συναίσθημα που ένιωθα εκείνη τη μέρα».

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook