Ατέλειωτα τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στα Χανιά – Χαοτικές εικόνες από τη Νέα Χώρα

ατέλειωτα-τα-παρκαρισμένα-αυτοκίνητ-1505418

Στο ίδιο έργο θεατές κάθε καλοκαίρι. Αιώνιο το πρόβλημα εύρεσης στάθμευσης στα Χανιά, το οποίο μάλιστα εντείνεται τον Αύγουστο – όταν η πόλη πλημμυρίζει από τουριστική κίνηση.

Από την άλλη, το ήδη μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα επιδεινώνουν οι «γαϊδουρίστες» που κλείνουν ράμπες, αφήνουν οχήματα στη μέση του δρόμου ή πάνω σε πεζοδρόμια και σε θέσεις αναπήρων χωρίς να είναι δικαιούχοι.

Κάπως έτσι, καταλήγει να δημιουργείται ένα κυκλοφοριακό χάος στα Χανιά μας, με αυτοκίνητα παρκαρισμένα παντού.

Μία από τις περιοχές που αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα – και λόγω της εγγύτητάς της στο Ενετικό Λιμάνι – είναι η Νέα Χώρα. Οι παρακάτω φωτογραφίες του zarpanews.gr, είναι τραβηγμένες από δύο διαφορετικά βράδια μέσα σε αυτή την εβδομάδα και αποτυπώνουν την κατάσταση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα όχι μόνο κατά μήκος του δρόμου, αλλά και στο κομμάτι ανάμεσα στο οικόπεδο της παλιάς ΑΒΕΑ και στο πεζοδρόμιο.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Ατέλειωτα τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στα Χανιά – Χαοτικές εικόνες από τη Νέα Χώρα

    1. Δεν υπάρχει ίχνος λογικής σε αυτή την πόλη. Τόσα χρόνια δηλαδή που παρκάρουν στην Ανατολική Τάφρο πώς και δεν ενόχλησε την Αρχαιολογία. Αντί να παραχωρήσει η Αρχαιολογία και την Δυτική Τάφρο έστω για τους καλοκαιρινούς μήνες αφήνει την πόλη να ασφυκτιά από το κυκλοφοριακό.
      Τι περίεργο σε μια πόλη η οποία δεν έχει στοιχειώδεις υποδομές και εν έτει 2022 βασίζεται ακόμα σε σχέδιο πόλεως του ’46.
      Έχουμε έξυπνη πόλη σου λένε στο Δημαρχείο. Προφανώς είναι βαθειά νυχτωμένοι όλοι τους εκεί μέσα…….

  1. Μια έξυπνη πόλη που αντανακλά την εξυπνάδα του δημάρχου της. Μην ξεχνάμε ότι οι δημότες την πρώτη Κυριακή του έδωσαν 18% άρα τουλάχιστον, αυτοί ήταν έξυπνοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook