Ασυνείδητος Χανιώτης «τα έκανε μπάχαλο», εν ώρα αιχμής, στη Σκαλίδη | Photos

ασυνείδητος-χανιώτης-τα-έκανε-μπάχα-895165

Κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιούργησε την Παρασκευή στα Χανιά ένας ακόμη ασυνείδητος οδηγός, ο οποίος παρκάροντας παράνομα, εν ώρα «αιχμής», το ΙΧ αυτοκίνητό του στο κέντρο της πόλης, υποχρέωσε λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ  να ακινητοποιηθεί για περίπου μισή ώρα.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 20.00 το αστικό λεωφορείο που επιχείρησε να στρίψει από την οδό Κορωναίου στην οδό Σκαλίδη, δεν τα κατάφερε, καθώς ένας αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει παράνομα, με αποτέλεσμα να μην χωράει το λεωφορείο.

Κάτι που ήξερε καλά άλλωστε ο οδηγός, αλλά το αγνόησε, αφού πέρα από τα κολονάκια που υπάρχουν στο σημείο, «φάτσα κάρτα» στο παρκαρισμένο του αυτοκίνητο, ορθώνονται τρεις ρυθμιστικές πινακίδες του ΚΟΚ: Το απαγορευτικό σήμα «στάσης και η στάθμευσης», το προειδοποιητικό σήμα για «στροφή λεωφορείου», αλλά και το σήμα «Μεταφορά οχήματος από γερανό Τροχαίας».Ο… άρχοντας όμως τα «έγραψε» σε ισάριθμους πάτους παλαιών του υποδημάτων, απλά και μόνο για να κάνει τη δουλίτσα του. Σε ένα σημείο μάλιστα όπου ήδη η κυκλοφορία «ασφυκτιά» ακόμη και χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.. Πόσο μάλλον τώρα!

Εν τω μεταξύ, η αναμονή σε συνδυασμό με τη ζέστη, είχε αρχίσει να ταλαιπωρεί και να εκνευρίζει τους επιβάτες του λεωφορείου του αστικού ΚΤΕΛ, ενώ τα αυτοκίνητα είχαν ουρές πίσω από από αυτό.Περαστικοί και τουρίστες, στέκονταν και σχολίαζαν το θέαμα, ενώ δεν άργησε να εμφανιστεί και το περιπολικό της Αστυνομίας.

Τελικά έπειτα από λίγα λεπτά, να σου και ο Χανιώτης «γαϊδουρίστας», που ως συνήθως, αντί να ζητήσει συγγνώμη για όλο αυτό το επεισόδιο που δημιούργησε η στάση του, άρχισε να επικαλεστεί κάποιες… αστείες δικαιολογίες.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ασυνείδητος Χανιώτης «τα έκανε μπάχαλο», εν ώρα αιχμής, στη Σκαλίδη | Photos

    1. Ποιός να του τις πάρει; Δεν κάνουνε τέτοια αστεία στους κουμπάρους τους στα Χανιά. Μόνο στην Πλατεία Δικαστηρίων, αλλά και εκεί ποτέ όταν δουλεύει το μαγαζί του συντέκνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook