Ασύλληπτο περιστατικό στη Λάρισα: Την «πέθανε» στο Facebook γιατί ήθελε τον άντρα της!

ασύλληπτο-περιστατικό-στη-λάρισα-την-993346

Τη μακάβρια και σοκαριστική ιστορία που έζησε την περασμένη Κυριακή διηγήθηκε στην τηλεοπτική κάμερα μία γυναίκα από την Λάρισα η οποία, όπως αποκάλυψε το onlarissa.gr, έπεσε θύμα διασποράς ψευδών ειδήσεων στο Facebook.

Η αντίζηλος από τον Τύρναβο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στην δημοσιότητα το ίδιο το «θύμα» και συγκεκριμένα φιλοξενούμενη σε τηλεοπτική εκπομπή, προχώρησε σε μία ανάρτηση στην οποία ανακοίνωσε με μεγάλη… θλίψη το θάνατο μίας γυναίκας – φίλης της στο facebook – από την περιοχή σε τροχαίο και φυσικά επρόκειτο για το θύμα!

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι της Μαρίας, μητέρας ενός βρέφους, άρχισαν να σπάνε τα τηλέφωνα προκειμένου να πληροφορηθούν τι έγινε, ενώ το προφίλ της Μαρίας η οποία ήταν φυσικά ολοζώντανη και έχαιρε άκρας υγείας, γέμισε με συλλυπητήρια μηνύματα στα οποία ο κόσμος εξέφραζε την θλίψη του για το τραγικό γεγονός.

Σύμφωνα με το «θύμα» της υπόθεσης, η γυναίκα που κυκλοφόρησε την φήμη του θανάτου της, εδώ και χρόνια φλερτάρει τον σύζυγό της. Μάλιστα η Μαρία γνώριζε και εκείνη και τους σκοπούς της, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η «αντίζηλός» της θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

«Ήρθαν άνθρωποι στο σπίτι, ενώ άλλοι μας έπαιρναν τηλέφωνο… Η μητέρα μου πήγε στο νοσοκομείο» εξήγησε, για να συμπληρώσει πως η πίσω από την περιπέτειά της ήταν μία γυναίκα γύρω στα 25, η οποία είχε ερωτευτεί στο παρελθόν τον άντρα της σε ένα πανηγύρι.

Πλέον το ζήτημα έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και η γυναίκα με τον σύζυγό της ευελπιστούν να μην περάσουν κάτι παρόμοιο ξανά από την συγκεκριμένη γυναίκα.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook