Αστυνομικός πυροβόλησε επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος!

αστυνομικός-πυροβόλησε-επειδή-τον-εν-1087096

Ξεπέρασε κάθε λογική ένας 48χρονος αστυνομικός που κάνει διακοπές σε ένα χωριό της βόρειας Λοκρίδας στην Φθιώτιδα, καθώς ενοχλήθηκε από τον θόρυβο που έκαναν δυο νεαροί κοντά στο σπίτι του και πυροβόλησε στον αέρα για να τους τρομάξει!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν οι δυο 19χρονοι βρέθηκαν στο προαύλιο ενός δημοτικού σχολείου της περιοχής και έκαναν φασαρία. Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην Αττική και κάνει διακοπές στο χωριό του, διαπληκτίστηκε μαζί τους αλλά όταν δεν συμμορφώθηκαν έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και δεν δίστασε να το χρησιμοποιήσει!

Οι έφηβοι κατήγγειλαν τον 48χρονο στους συναδέλφους του τού τμήματος Αμφίκλειας – Ελάτειας, οι οποίοι ενημέρωσαν την εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που έδωσε εντολή να συλληφθεί, του άσκησε δίωξη για κατάχρηση εξουσίας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς και διέταξε να κατασχεθεί το υπηρεσιακό του πιστόλι. Παράλληλα, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί Ε.Δ.Ε. σε βάρος του.

Ο ίδιος ο 48χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του ανησύχησε όταν άκουσε τον θόρυβο, τον ξύπνησε και αυτός βγήκε στη βεράντα όπου είδε κάποιον να έχει μπει στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού. Τότε, μπήκε ξανά μέσα, πήρε το όπλο και έριξε δυο πυροβολισμούς στον αέρα φωνάζοντας για να φοβηθεί ο υποτιθέμενος διαρρήκτης και να φύγει.

Πηγή:protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook