Αστυνομικός ομολόγησε ότι αυνανιζόταν μέρα μεσημέρι σε πάρκο του Λονδίνου – Είπε ότι ήταν «στρεσαρισμένος»

O αστυνομικός, Κάλβιν Φίλιπς ομολόγησε ότι προέβη σε σεξουαλική πράξη μέρα μεσημέρι σε παγκάκι πάρκου του Λονδίνου.

Πατέρας δύο παιδιών ο 56χρονος υπηρετεί στη Διοίκηση Αστυνόμευσης Οδών και Μεταφορών της Αστυνομίας του Λονδίνου καταγράφηκε από έναν περαστικό καθώς αυνανιζόταν δημοσίως. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο σήμερα το απόγευμα – μόλις δύο ημέρες μετά τη μαγνητοσκόπησή στο πάρκο Dog Kennel Hill.

Στο φιλμ, ο αστυνομικός φαίνεται να κρατά οριζόντια το κινητό τηλέφωνο στο ένα χέρι, ενώ το άλλο χέρι του κινείται προς το παντελόνι του. Όταν είδε τον εικονολήπτη, καταγράφηκε να αποχωρεί από το πάρκο χωρίς να μιλήσει. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν γρήγορα έρευνα και ανακοίνωσαν τη σύλληψή του.

Σήμερα, ο Φίλιπς παραδέχτηκε την προσβολή της δημόσιας αιδούς, όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Croydon Magistrates. Ο κατηγορούμενος, φέρεται να αποδίδει τη συμπεριφορά του στο άγχος και σε μια ειδική ιατρική κατάσταση. Όπως είπε ήταν «στρεσαρισμένος»

Ο ίδιος μίλησε μόνο για να δηλώσει την ενοχή του και να επιβεβαιώσει το όνομα, την ημερομηνία γέννησης και τη διεύθυνσή του. Ο περιφερειακός δικαστής Νάιτζελ Ντιν έστειλε την υπόθεση στο Croydon Crown Court, όπου ο Φίλιπς θα καταδικαστεί σε ημερομηνία που θα οριστεί. Για την ώρα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση υπό τον όρο να μην εισέλθει σε πάρκο ή χώρο αναψυχής στην Αγγλία ή την Ουαλία.

Ο δικηγόρος του, δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο Φίλιπς είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Μιλώντας πριν από την απαγγελία κατηγοριών στον αστυνομικό, ο διοικητής Κάιλ Γκόρντον, ο οποίος είναι επικεφαλής της Διοίκησης Αστυνόμευσης Δρόμων και Μεταφορών, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν «αμέσως» αφότου είδαν το βίντεο στο διαδίκτυο.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ