Αστυνομικός κατέρρευσε σε live μετάδοση – Του επιτέθηκαν εκατοντάδες μέλισσες

αστυνομικός-κατέρρευσε-σε-live-μετάδοση-1693837

Tην ώρα που ένα ελικόπτερο του αμερικανικού δικτύου «Sky Fox» έκανε ρεπορτάζ στο Λος Αντζελες, κατέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό.

Ένα σμήνος μελισσών επιτέθηκε σ΄έναν άνδρα αστυνομικό, μόνο που τα έντομα ήταν τόσο άγρια που τον ακολουθούσαν όπου κι αν πήγαινε για να τις αποφύγει και τον τσιμπούσαν όπου έβρισκαν.

Το σχετικό βίντεο τραβήχτηκε χθες το απόγευμα καταγράφοντας τη στιγμή που ο αστυνομικός προσπαθούσε εναγωνίως να ξεφύγει από τις «οργισμένες» μέλισσες , τελικά όμως δεν τα κατάφερε . Στο τέλος κατέρρευσε στη γειτονιά Εncino του Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», o αστυνομικός του τμήματος του Λος Άντζελες προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητό του γύρω στις 4 μ.μ. (τοπική ώρα) όταν οι μέλισσες τον έβαλαν στο «μάτι». Επί αρκετή ώρα προσπαθούσε να τις απομακρύνει από το πρόσωπό του κουνώντας τα χέρια του.

Στα σχετικά πλάνα, ο άνδρας φαίνεται να χτυπάει με μανία τα έντομα που βουίζουν γύρω από το πρόσωπό του και προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από αυτά. Αφού τον τσίμπησαν αρκετές φορές, έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο έδαφος, χτυπώντας το κεφάλι του στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στη συνέχεια, ο άνδρας φαίνεται να κουνάει τα πόδια του και με όλες του τις δυνάμεις να «παλεύει» να σηκωθεί. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι μέλισσες βρίσκονταν σε κυψέλη σε σπίτι όπου γίνονται εργασίες ανακαίνισης.

«Δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά για τις μέλισσες να είναι τόσο θυμωμένες, να θέλουν να σκοτώσουν», δήλωσε ο Ιζάκ Καράτσι της εταιρείας απεντόμωσης «All Valley Honey & Bee» που κλήθηκε να βάλει τέλος στο τρομερό αυτό περιστατικό. Σε συνέντευξή του στο δίκτυο «CBS News» του Λος Άντζελες, υποστήριξε ότι οι μέλισσες που επιτέθηκαν στον αστυνομικό, συμπεριφέρθηκαν με «τρελό» τρόπο.

Σύμφωνα με τις αρχές του Λος Άντζελες, ο αστυνομικός νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Σε ανακοίνωσή της, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες ανέφερε ότi κι ένας άλλος άνδρας που εργαζόταν σε ένα σπίτι στην περιοχή, δέχθηκε επίσης πολλά τσιμπήματα μελισσών.

Η αστυνομία απέκλεισε τη γειτονιά και διέταξε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους με όλες τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά μέχρι να φτάσουν οι μελισσοκόμοι για να απομακρύνουν τα έντομα.

Ωστόσο, εμπειρογνώμονας σε θέματα μελισσών τόνισε ότι οι εργάτες που ανακαίνιζαν το σπίτι, μπορεί να πλησίασαν πολύ κοντά στην κυψέλη, προκαλώντας τρομερό εκνευρισμό στις μέλισσες.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook