Αστυνομικός έβαλε… ουίσκι αντί για νερό στους γυαλοκαθαριστήρες | Video

αστυνομικός-έβαλε-ουίσκι-αντί-για-νε-987166

Η τραγουδίστρια της rap Kesha λέει πως βουρτσίζει τα δόντια της με ένα μπουκάλι Jack Daniels. Ένας αστυνομικός από τη πόλη Novosibirsk της Νότιας Σιβηρίας χρησιμοποιεί ένα ολόκληρο μπουκάλι από το Bourbon ως υγρό υαλοκαθαριστήρων στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μόνο και μόνο επειδή… μπορεί.

Στην αρχή ψάχναμε τις αιτίες για το τι τον οδήγησε στην ενέργεια αυτή. Φανταστήκαμε κάποια οφέλη του οινοπνεύματος ή ακόμη και της ζάχαρης για να μην παγώνει το παρμπρίζ. Αλλά η αλήθεια ήταν απλή: Το έκανε γιατί μπορούσε. Βέβαια δεν υπολόγισε πως η… πλάκα αυτή θα έπαιρνε τόση δημοσιότητα. «Σιγά μην ασχοληθούν μαζί μας» ήταν σίγουρα αυτό που ειπώθηκε και ο ένστολος αστυνομικός της τροχαίας προχώρησε στην ενέργεια/πλάκα αυτή.

Βέβαια όταν το video δημοσιεύτηκε, (στην αρχή Δεκεμβρίου) πήρε έκταση και το πρακτορείο ειδήσεων TASS στην Ρωσία αναφέρει ότι η υπηρεσία τον έβαλε αρχικά σε διαθεσιμότητα εν αναμονή της διεξαγωγής έρευνας και τελικά έκρινε ένοχο για «αδίκημα που προσβάλει την τιμή ενός αξιωματικού εν ώρα υπηρεσίας», σύμφωνα με τους Times της Μόσχας.

 Να χρησιμοποιείτε το whiskey ως υγρό των υαλοκαθαριστήρων για το παρμπρίζ, μπορεί να ακούγεται διασκεδαστικό, αλλά είναι σαφές ότι δεν είναι προβλεπόμενο να το κάνετε αν είστε αστυνομικός της τροχαίας. Ο αστυνομικός ακούγεται να λέει στο βίντεο, πως μπορεί να αντέξει το οικονομικό κόστος και να σπαταλήσει το ουίσκι γιατί: «Εργάζομαι στην τροχαία» και αυτό ερμηνεύτηκε ως: Έχω λεφτά γιατί με δωροδοκούν.

«Ήθελα να το κρατήσω για την Πρωτοχρονιάς, αλλά η δουλειά είναι πιο σημαντική» λέει ο αστυνομικός στον συνάδελφο και ξεκινούν για περιπολία.

Πηγή: newsauto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook