Αστυνομικοί-κατάσκοποι πήγαιναν στα κρυφά σε κορονοπάρτι στην Μύκονο

αστυνομικοί-κατάσκοποι-πήγαιναν-στα-1244212

Αστυνομικοί undercover και κλιμάκια της Πολίτικης Προστασίας «σάρωναν» επί μια εβδομάδα το νησί της Μυκόνου.

Αποστολή τους ήταν να καταγράψουν με τα κινητά τους τηλέφωνα εικόνες από τα κορωνοπάρτι του νησιού, σε μαγαζιά και σε βίλες ώστε να υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις για όσους παρανομούν εις βάρος της δημόσιας υγείας.

Οι εικόνες που κατέγραψαν ανέδειξε το γεγονός ότι η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου, καθώς οι περιορισμοί στην εστίαση παραβιάζονταν συστηματικά.

Οι αστυνομικοί από κλιμάκια των Αθηνών και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας παρουσιάστηκαν ως τουρίστες και επισκέφτηκαν τα μπιτς μπαρ και τα μπαρ στη Χώρα ώστε να ελέγξουν σε πρώτη φάση αν τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση.

Κάποιες επιχειρήσεις γνώριζαν πότε ακριβώς θα περάσει ο έλεγχος των τοπικών αρχών με αποτέλεσμα να ειδοποιούν με ντουντούκα τους πελάτες τους που εκείνη τη στιγμή συνωστίζονταν και χόρευαν, να καθίσουν στις θέσεις τους. Έτσι όταν οι αστυνομικοί έμπαιναν μέσα, συναντούσαν μια εντελώς διαφορετική εικόνα απ’ ότι γινόταν ελάχιστα λεπτά πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα κλιμάκια έχουν καταγράψει πλούσιο υλικό από πάρτι σε βίλες και μαγαζιά το οποίο δεν αποκλείεται να δει σύντομα το φως της δημοσιότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook