Αστυνομική καταδίωξη μέρα-μεσημέρι στα Χανιά – Τον κυνηγούσαν από τον Ταυρωνίτη έως τη… Σούδα

αστυνομική-καταδίωξη-μέρα-μεσημέρι-σ-1086820

Αστυνομική καταδίωξη μέρα μεσημέρι και μάλιστα σε έναν δρόμο με πολύ αυξημένη κίνηση όπως η λεωφόρος Σούδας σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην Εθνική οδό στο ύψος του Ταυρωνίτη, ένα αυτοκίνητο 4×4 με κατεύθυνση προς Χανιά, αγνόησε το σήμα των αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο, καθώς δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνέχισε την πορεία του προσπαθώντας να ξεφύγει από τα περιπολικά της Αστυνομίας, τα οποία τον καταδίωξαν σε όλο το μήκος της Εθνικής οδού και τον ακινητοποίησαν λίγο μετά τον κόμβο της Σούδας, πάνω στην λεωφόρο Κ. Καραμανλή.

Ο οδηγός συνελήφθη επί τόπου, ενώ το όχημα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων για περαιτέρω έλεγχο.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Αστυνομική καταδίωξη μέρα-μεσημέρι στα Χανιά – Τον κυνηγούσαν από τον Ταυρωνίτη έως τη… Σούδα

  1. 4×4 φτιαγμένα για και καλά αγρότες (με ιδιαίτερα αποδοτικές καλλιέργειες) που δεν έχουν πατήσει ποτέ σε χώμα, αλλά μπαίνουν μέσα στην πόλη και δεν σέβονται πεζούς και άλλους οδηγούς. Παρκάρουν όπου θέλουν, για όσο θέλουν και το νταηλίκι περισσεύει. Οι «χαλαροί» νόμοι και οι ανύπαρκτες Αρχές τους έχουν στρώσει το χαλί. Και για όλους εκείνους που θα αντιδράσουν με τους γνωστούς χυδαίους τρόπους, σας εύχομαι περαστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook