Αστυνομική εισβολή και εικόνες βίας στο άλσος της Νέας Σμύρνης, την ώρα που έπαιζαν παιδιά | Video & Photos

αστυνομική-εισβολή-και-εικόνες-βίας-σ-1188084

Απίστευτες εικόνες αστυνομικής βίας καταγράφηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, αστυνομικοί φαίνονται να χτυπούν άνδρα εν μέσω διαμαρτυριών από κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν ελέγχους και να επιβάλουν πρόστιμο σε οικογένειες με μικρά παιδιά που βρίσκονταν στην πλατεία της περιοχής. Στις διαμαρτυρίες περιοίκων, εμφανίστηκαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Ακολούθησαν οι εικόνες που καταγράφονται στο σχετικό οπτικοακουστικό υλικό.

«Δεχτήκαμε επίθεση»

Σύμφωνα με την πλευρά της αστυνομίας, όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπου υπήρχαν αναφορές για συνωστισμό.

Στην παρουσία τους ομάδα ατόμων κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει συμπλοκή.

Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς να ζητούν ενισχύσεις από δυνάμεις των ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας αστυνομικός, ενώ έγιναν συνολικά οκτώ προσαγωγές.

Δείτε ενα αποκαλυπτικό βίντεο που εκθέτει την Αστυνομία

Πηγή: topontiki.gr

6 thoughts on “Αστυνομική εισβολή και εικόνες βίας στο άλσος της Νέας Σμύρνης, την ώρα που έπαιζαν παιδιά | Video & Photos

  1. Τι γραφουν τα μεγαλοσαιτ; Επιθεση απο 30 ατομα κατα αστυνομικων. Το διαβαζεις και λες θα εκαναν καμια επιθεση οι αναρχικοι παλι..
    Ανοιγεις να διαβασεις την ειδηση και γραφει 30 ατομα επιτεθηκαν και τραυματιστηκε ενας αστυνομικος στο χερι; Μμμαλιστα
    Ανοιγεις μετα τα σοσιαλ μιντια και βλεπεις βιντεο τα μπατσονια να δερνουν οποιον βρουν! Βλεπεις οικογενειες και νεους εκει που περιμενες να δεις τιποτα κουκουλοφορους. Βλεπεις 5-6 μπατσους να δερνουν εναν νεο, ουτε 30 ατομα, ουτε ενταση.
    Διαβαζεις στα σχολια μαρτυρων οτι απλα διαμαρτυρηθηκε κοσμος επειδη οι μπατσοι εγραψαν μια οικογενεια!!
    ΡΕ ΖΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!! Χ Ο Υ Ν Τ Α

    ΥΓ… Οσο περναει ο καιρος το μισος μεγαλωνει …

  2. στο βιντεο οπου πηρατε την εικονα, δειτε και δωστε εμφαση σοτ 0:¨40!
    Ο δολοφονος χτυπαει με το πτυσσομενο (ουτε καν γκλομπ!) στον ΑΥΧΕΝΑ!!!!!! Δε θα αργησει να γινει καποιο μοιραιο γεγονος οι »ανθρωποι» ειναι επικινδυνοι και ανεκπαιδευτοι! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

  3. Ντροπή ρε σεις…Τυφλοί είμαστε; Τι γράφετε; Εδώ οι μπάτσοι – τους οποίους πληρώνουμε από τους φόρους ΜΑΣ – χτυπάνε τον άνθρωπο αλύπητα. Ήμαρτον κιόλας…

    1. Υπαρχουν πολλοι τυφλοι.. Απλα τηλεοραση να δεις και να μην εχεις ιντερνετ, ζεις σε αλλο κοσμο. Γεματοι οι δρομοι αστυνομια και ο πολιτης δεν αισθανεται ασφαλεια!

  4. Η διαφορά της σημερινής χούντας με την τότε είναι πως οι σημερινοί Ρόμποκοπ αν και είναι το ίδιο βιαιοι είναι οπλισμένοι σαν αστακοί… Δεν ξέρουν όμως ότι η βία γεννάει η βία… «Σύντροφε Μιχάλη» ακούς;

  5. ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ? ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ? ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ? ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΝ ΧΟΡΩ!
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook