Αστυνομία παντού το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στα Χανιά – Δείτε φωτογραφίες από τα μπλόκα

Ακόμα πιο εντατικοί ήταν οι έλεγχοι της αστυνομίας εχθές για την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού από πολίτες

«Μπλόκα» στήθηκαν στο κέντρο της πόλης αλλά και σημεία εισόδους-εξόδους, όπως στον Κλαδισό, με τους αστυνομικούς να ελέγχουν τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν μετά τις 10 το βράδυ, όταν και ο περιορισμός της κυκλοφορίας γίνεται πιο αυστηρός.

Όπως επισήμανε ο ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, Σπύρος Ραπάνης, οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί με σημαντική συχνότητα κατά την περίοδο των εορτών και για όσο θα είναι αναγκαία τα περιοριστικά μέτρα στην κίνηση του πληθυσμού.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παντου αστυνομία…..για ελέγχους τήρησης των μέτρων κ των μετακινήσεων κ επιβολή προστιμων…..κ αυτό που προβαλεται για τους πρωταγωνιστες της αντιμετωπισης της πανδημιας εκτός από τους γιατρούς κ τους νοσηλευτές είναι οι υπάλληλοι delivery……δεν υπάρχει υποτίμηση για κανένα εργασιακό κλάδο…..αλλα ας είμαστε σοβαροί ως κοινωνία το προσωπικο της ΕΛΑΣ είναι έξω κάνει ελέγχους γίνεται ο κακός της υπόθεσης με την επιβολή προστιμων με αναστολή των αδειών τους κ με καμια επιβράβευση!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ