Αστρολογική πρωτοχρονιά – Ποια ζώδια επηρεάζονται

αστρολογική-πρωτοχρονιά-ποια-ζώδια-831148

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου ο Ήλιος μπήκε στο ζώδιο του Κριού που σημαίνει ότι όλοι ανεξαιρέτως προχωράμε παρακάτω και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε νέες προκλήσεις.

Και μάλιστα, η αρχή αυτή δεν είναι απλά η έναρξη ενός ακόμη αστρολογικού μήνα, αλλά ισοδυναμεί με έναρξη νέας αστρολογικής χρονιάς. Και αυτό σημαίνει ότι αν τα πράγματα που δεν πήγαν όπως θα θέλετε από την 1η Ιανουαρίου, μην αγχώνεστε, μια νέα χρόνια -αστρολογικά πάντα- ξεκίνησε, δίνοντάς σας την ευκαιρία για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Και αυτό γιατί ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο της φωτιάς στο ζωδιακό κύκλο.

Ετσι, μέσα στον επόμενο μήνα όλοι αναμένεται να πάρουν μια ανάσα αισιοδοξίας. Και για αυτό ευθύνεται η ενέργεια του Κριού. Αυτή η αίσθηση θα είναι εντονότερη μέχρι τις 19 Απριλίου και για αυτό μέχρι τότε είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας.

Φυσικά, αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι οι Κριοί. Και όσοι έχουν τη σελήνη τους στον Κριό είναι σίγουρο ότι θα αισθανθούν τη θερμότητα αυτού του φλογερού περάσματος. Και με το φλογερό πέρασμα εννοούμε ότι θα είναι μια εποχή έντονων, παθιασμένων και δυνητικά επικίνδυνων συναισθημάτων.

Ετσι, αφού είδαμε τα ζώδια που αναμένεται να επηρεάζει η σούπερ πανσέληνος, ήρθε η ώρα να δούμε ποια ζώδια θα επηρεαστούν μέσα στον επόμενο μήνα:

Τοξότης

Τα ζώδια της φωτιάς μπορεί να αισθάνονται λίγο πιο χαλαροί από ό,τι συνήθως. Και ειδικά ο Τοξότης Την ώρα που άλλα ζώδια αρχίζουν να αισθάνονται ένα αναβρασμό στα συναισθηματικά τους, οι Τοξότες θα βρουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα νιώσουν έτοιμοι να ακολουθήσουν, να πραγματοποιήσουν τα θέλω τους.

Οι Τοξότες αν ακολουθήσουν το ένστικτό τους θα βιώσουν μια επιτυχημένη περίοδο, την ώρα που άλλα ζώδια θα παλεύουν με συναισθηματικές επιπλοκές.

Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως

Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως μπορούν να βιώσουν μια πιο έντονη συναισθηματικά περίοδο. Καλό λοιπόν είναι αυτά τα τρία ζώδια να σκέφτονται λίγο πριν κάνουν το οτιδήποτε και αυτό γιατί αν δεν έχετε προετοιμαστεί καλά μπορεί να κάνετε επιλογές προς την λάθος κατεύθυνση.

Ο Ζυγός μπορεί να ωφεληθεί περισσότερο αν ζητήσει τη βοήθεια και την υποστήριξη τών άλλων.

Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως μπορεί να κληθούν να αντιμετωπίσουν μια πρόκληση ή κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Αυτά τα ζώδια μπορούν να κάνουν τεράστια πράγματα αν χρησιμοποιήσουν όλη τους τη δύναμη στο να κάνουν κάτι που θα τους πάει παρακάτω, όπως το να διορθώσουν τις κατεστραμμένες σχέσεις τους, να ξεπεράσουν τα εμπόδια στο χώρο της εργασίας τους ή να θέσουν έναν προσωπικό στόχο και να τον πετύχουν.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook