Άστραψαν τα φλας για τη Μαρέβα Μητσοτάκη σε εκδήλωση τοπικής ΝΟΔΕ

άστραψαν-τα-φλας-για-τη-μαρέβα-μητσοτά-816190

Με τη χώρα σε προεκλογική περίοδο, η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει τον δικό της ρόλο στη… μάχη. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη βρέθηκε σε εκδήλωση του κόμματος στη Λάρισα και «έκανε» τα φλας να πάρουν… φωτιά.

«Απόψε στη Λάρισα παρακολουθήσαμε μια εξαιρετικά υψηλού επιπέδου εκδήλωση για το Πρόγραμμα της ΝΔ για την οικογένεια.  Συγχαρητήρια στα στελέχη και τους φίλους της ΝΔ για τη διοργάνωση, όπως και για το υψηλό επίπεδο τοποθετήσεων από τις βουλευτές μας«, έγραψε στο instagram η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

«Η ΝΔ έχει σε πρώτη προτεραιότητα τη λύση των προβλημάτων της μέσης ελληνικής οικογένειας, των γυναικών και των παιδιών. Το αποδεικνύει το πρόγραμμά της, αλλά και οι δεκάδες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα», δήλωσε στο περιθώριο της εκδήλωσης η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι θέσεις της ΝΔ για την ενίσχυση και προστασία της οικογένειας και ομιλήτριες ήταν μεταξύ άλλων η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η Σοφία Βούλτεψη, η Άννα Καραμανλή, η Κατέρινα Μάρκου, η Έλενα Ράπτη, η Φωτεινή Αραμπατζή και η Μαρία Αντωνίου.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με την Ρένα Καλαραριώτου, υποψήφια για τη δημαρχία στη Λάρισα. Σε άλλη ανάρτησή της στο instagram, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη εξέφρασε τη στήριξή της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook