Άστεγος ζούσε στο διαμέρισμά της για μια μέρα και αυτή δεν είχε πάρει χαμπάρι

άστεγος-ζούσε-στο-διαμέρισμά-της-για-μ-1453162

Ένα (παρ’ ολίγον) μοιραίο λάθος έκανε μία γυναίκα στο Tucson της Αριζόνα των ΗΠΑ, το οποίο στις μέρες μας, σε κανένα σημείο του κόσμου, δεν δικαιολογείται. Άφησε ξεκλείδωτη την πόρτα της. Στην δική της περίπτωση δε, οι διαχειριστές της πολυκατοικίας είχαν προειδοποιήσει δις. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα της αφέλειάς της; Να ζει στο διαμέρισμά της για μια μέρα σχεδόν ένας άστεγος και αυτή να τον βρει μέσα.

Όπως εξήγησε στο TikTok η γυναίκα, είχε λάβει αρχικά ένα email που έλεγε στους ενοικιαστές της πολυκατοικίας να προσέχουν καθώς ένας άντρας, που μάλλον ήταν άστεγος, περιφερόταν στο κτίριο. Επεσήμαιναν μάλιστα πως η αστυνομία τον αναζητούσε για να εξακριβώσει τις προθέσεις του.

@decarahh laughing my fookin a$$ off #fyp #tucson ♬ About Damn Time – Lizzo

Η γυναίκα συνέχισε παρ’ όλα αυτά κανονικά με την καθημερινότητά της. Πήγε στο γυμναστήριο, ωστόσο όπως συνήθιζε να κάνει, δεν κλείδωσε την πόρτα της: «Είναι μια συνήθεια που έχω αποκτήσει, καθώς οι συγκάτοικοί μου είναι συνήθως σπίτι. Πριν από λίγες μέρες όμως έφυγαν, οπότε μένω μόνη μου».

Αργότερα εκείνη την ημέρα, έλαβε και ένα δεύτερο email, το οποίο συνιστούσε στους ενοίκους α κλειδώνουν τις πόρτες τους, επειδή ο άνδρας δεν είχε εντοπιστεί ακόμη: «Όταν το είδα, αμέσως είπα, “πωπω, δεν κλείδωσα την πόρτα μου”».

@decarahh part two; 1 like equals a prayer face ass #tucson #fyp ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, πήγε αμέσως και έλεγξε τα δωμάτια και το μπάνιο, μέχρι που κατάλαβε πως μία πόρτα ήταν κλειδωμένη. Φρίκαρε, όταν άκουσε έναν άνδρα να ροχαλίζει και στη συνέχεια να κινείται στο δωμάτιο. Μόλις αντιλήφθηκε να κατεβαίνει το πόμολο της πόρτας «παρέλυσα από φόβο».

Η TikToker βγήκε γρήγορα από το διαμέρισμά της και φώναξε: «Αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα, φεύγω για πέντε λεπτά. Απλώς φύγε σε παρακαλώ».

Κατέβηκε στο λόμπι και ενώ περίμενε τη φίλη, είδε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και τον άστεγο να βγαίνει έξω.

«Είναι σαν τον “δικό μας” άστεγο» είπε η γυναίκα: «Τον λέω έτσι γιατί είναι… δικός μας. Είναι κυριολεκτικά πάντα γύρω από αυτό το κτίριο όλη την ώρα και επίσης κυνήγησε τον συγκάτοικό μου στο γκαράζ μας, τις προάλλες».

Τα σχόλια που δέχτηκε στα βίντεο που εξιστορούσε την ιστορία ήταν ποικίλα, με τα περισσότερα να είναι επικριτικά, καθώς ακόμα και μετά τα προειδοποιητικά email άφησε την πόρτα της ξεκλείδωτη.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook