Ασταμάτητος ο Πλατανιάς κέρδισε και την Παναχαϊκή!

ασταμάτητος-ο-πλατανιάς-κέρδισε-και-τ-846626

Συνέχεια στο νικηφόρο του σερί έδωσε ο Πλατανιάς που έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της 2ης θέσης. Η ομάδα του Γιάννη Τάτση ήταν αυτή που μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς και μόλις στο 3΄ άνοιξε το σκορ, χάρη σε σουτ του Νίλι. Το γρήγορο αυτό γκολ των Κρητικών είχε σαν συνέπεια, να αποβάλει το όποιο πιθανό άγχος των γηπεδούχων, οι οποίοι στην συνέχεια έψαξαν ένα ακόμα γκολ το οποίο θα τους έδινε μαξιλαράκι όσον ασφαλείας όσον αφορά το σκορ.

Αυτό ήρθε στο 8΄ ,με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος να σκοράρει εκ νέου και πάλι με σουτ.Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να ισορροπήσει το ματς. Στο 20΄ οι Αχαιοί είχαν την πρώτη τους καλή φάση με το πλασέ του Ελευθεριάδη να αποκρούεται με τα πόδια από τον Γκοτ. Στο 26΄ η ομάδα της Πάτρας απειλήσει εκ νέου, με την κεφαλιά του Σωτηράκου να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Γκοτ.

Με το πέρας της ώρας οι Αχαιοί ενέτειναν την πίεση τους και λίγο αργότερα είχαν δύο καλές στιγμές με το σουτ του Μωραϊτη να φεύγει λίγο άουτ από την εστία του Γκοτ, ενώ στην συνέχεια σουτ του Κυνηγόπουλου αποκρούστηκε από τον Γκοτ. Ότι δεν κατάφεραν στις δύο αυτές φάσεις οι φιλοξενούμενοι, το πέτυχαν στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους με την κεφαλιά του Μωραϊτη να κάνει το 2-1…

Στο β΄ μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ ο Πλατανιάς έκανε το 3-1 με τέρμα του Λουκίνα, ενώ στο 66΄ οι Κρητικοί έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους κάνοντας το 4-1 με τέρμα του Μπιανκόνι. Στο 77΄ η Παναχαϊκή μείωσε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελευθεριάδη σε 4-2, ενώ στο 91΄ και πάλι με πέναλτι ο Ελευθεριάδης έκανε το 4-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (69′ Καραγκούνης), Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Μποσέτι, Λουκίνας, Παπανικολάου, Μπιανκόνι, Νίλι (80′ Μάικιτς), Κόρτσταμ (87′ Πουρτζιτίδης)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σάκης Τσιώλης): Σούλης, Πολίμος, Σωτηράκος, Φουρλάνος (78′ Ντάσιος), Ελευθεριάδης, Παπατόλιος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (31′ Κολ), Κυνηγόπουλος (67′ Κόβασετς), Μωραΐτης.

Πηγή: sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook