Ασταμάτητα τα κορίτσια του ΝΟΧ – Τέταρτο μετάλλιο στο διεθνές μίτινγκ καλλιτεχνικής κολύμβησης Hellas Open

ασταμάτητα-τα-κορίτσια-του-νοχ-τέταρ-1449987

Το τέταρτο κατά σειρά μετάλλιο στο διεθνές μίτινγκ συλλόγων καλλιτεχνικής κολύμβησης “Hellas Open” κατέκτησε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων. Αυτό συνέβη στο αγώνισμα του ελεύθερου ντουέτου, με τις Αγγελική Τζατζιμάκη και Μαρία Τσιφετάκη και αναπληρωματική τη Μαρία Κοκκινάκη, να κατακτούν την 3η θέση, τερματίζοντας πίσω από Πανσερραϊκό και ΑΕΚ, που κατέλαβαν την 1η και τη 2η αντίστοιχα.

Επιβεβαιώνεται έτσι ο ρόλος του πρωταγωνιστή που έχει καταφέρει ν’ αποκτήσει ο Ναυτικός Όμιλος στη διοργάνωση αφού όπως είναι γνωστό, οι υποχρεώσεις των κοριτσιών ξεκίνησαν με χρυσό μετάλλιο στο highlight, για ν’ ακολουθήσει η μεγάλη επιτυχία στο κόμπο, με την κατάκτηση επίσης του χρυσού μεταλλίου, ενώ η Γαρυφαλιάνα Νίκου σφράγισε το χάλκινο στο ελεύθερο σόλο.

Πέραν των επιτυχιών στο “Hellas Open”, η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη ως αναπληρωματική στο τεχνικό ντουέτο που συνέθεσαν για την Εθνική μας ομάδα η Ελένη Φραγκάκη και η Κρυσταλένια Γιαλαμά αναδείχτηκε στην 5η θέση στο FINA World Series Super Final που διεξάγεται επίσης στο ΟΑΚΑ.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή (22/5).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook