Aσπα Τσίνα: Αποχωρεί από το «Just the 2 of Us» – Ποια τραγουδίστρια θα την αντικαταστήσει

aσπα-τσίνα-αποχωρεί-από-το-just-the-2-of-us-ποια-1045579

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media η Ασπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το μουσικό σόου του Open, «Just The 2 of Us», με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Η τραγουδίστρια επικαλέστηκε λόγους υγείας και ξεκαθάρισε ότι η τελευταία της εμφάνιση είναι στο επεισόδιο του Σαββάτου.

«Κάποιες μάχες στην ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές από κάποιες άλλες. Και εγώ ως αμαζόνα και πολεμίστρια -όπως με χαρακτηρίζει ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου- ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν και με νοιάζονται. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου, η οποία συνεκτιμώντας την κατάσταση του οργανισμού μου -ο οποίος είναι πολύ καταπονημένος- μου συνιστά ξεκούραση για ένα μήνα.

Έτσι, αποφάσισα να αποχωρήσω από το Just the 2 of us και το αυριανό επεισόδιο θα είναι το τελευταίο, που θα με δείτε. Όπως θα παρακολουθήσετε, η κούραση του οργανισμού μου είναι εμφανής. Δεν θα ήθελα να ανησυχήσετε για μένα αλλά ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται την ευθύνη που φέρει απέναντί του, δεν θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε άλλη στάση απέναντι στα γεγονότα! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη», είπε μεταξύ άλλων η Aσπα Τσίνα.

Η Άσπα Τσίνα είχε μιλήσει για το πρόβλημα της υγείας της στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», όπου είχε αποκαλύψει πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα. «Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Κάθε μέρα και χειρότερα. Πάω και κάνω μία μαγνητική, η οποία δείχνει συμπιεστικά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη. Το σώμα μου είχε διαλυθεί. Στη συνέχεια, βγαίνουν τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές εξετάσεις. Ο γιατρός μου αναφέρει ότι έχω έναν αιματολογικό καρκίνο που λέγεται πολλαπλό μυέλωμα. Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκαλα» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Είχα πόνους σε όλο μου το σώμα. Χονδρικά τρία στάδια έχει αυτό το νόσημα. Αυτή τη στιγμή είμαι στο δεύτερο στάδιο. Άργησα πολύ να το καταλάβω. Ένιωθα μεγάλη σωματική κούραση, αλλά δεν έδινα σημασία. Έπρεπε άμεσα να ξεκινήσω εντατική θεραπεία, αλλά ήθελα να ολοκληρώσω πρώτα το επαγγελματικό μου όνειρο. Από τις 18 Ιουνίου έχω ξεκινήσει εντατικές χημειοθεραπείες. Όλα τα πράγματα έχουν μία αρχή και ένα τέλος. Γενικώς, το «παίρνω παράταση» σαν έννοια δεν μου πολύ-ταιριάζει» είχε πει η Ασπα Τσίνα.

Όπως αποκάλυψε η Ελένη Βουλγαράκη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” ή θα επιστρέψει η Χρύσπα για να γίνει “ζευγάρι” με τον Μάριο Πρίαμο ή θα μπει στο show μια τραγουδίστρια, η οποία είναι μεγάλο και πρώτο όνομα στις πίστες.

«Ήμουν την Τρίτη στο γύρισμα και την είδα την Άσπα. Η αλήθεια είναι ότι ήταν εμφανώς καταβεβλημένη και μου είπε ότι είναι εξαντλημένη.

Έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα με τον Μάριο. Είναι δύο τα σενάρια γιατί η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις και με το BBC που έχει τα δικαιώματα του πρότζεκτ. Το πρώτο σενάριο είναι να επιστρέψει κάποιος coach που έχει ήδη αποχωρήσει και η Χρύσπα είναι η μοναδική γυναίκα που έχει αποχωρήσει μέχρι σήμερα.

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι ότι η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα πολύ μεγάλο όνομα. Πρώτο όνομα σε πίστες, ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί, ακριβοθώρητο…», είπε η Ελένη Βουλγαράκη.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook