Ασφαλτοστρώσεις και κοιμητήριο στην πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σούδας | Photos

ασφαλτοστρώσεις-και-κοιμητήριο-στην-924667

Με τις μεγάλες προκλήσεις και τα χρόνια προβλήματα που καλείται να δώσει λύσεις, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης η πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σούδας.

Παρουσία και του αντιδημάρχου καθαριότητας, ο οποίος έχει αρμοδιότητα και για την Δημοτική Ενότητα Σούδας, Μιχάλη Τσουπάκη, συζητήθηκαν όλα αυτά που πρέπει να γίνουν στο επόμενο διάστημα για τα πάγια ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Μάλιστα τονίστηκε ότι με καλή συνεργασία μεταξύ του τοπικού συμβουλίου και του Δήμου, θα επιτευχθεί ο στόχος που είναι να αλλάξει οριστικά η εικόνα του παραμελημένου πρώην δήμου Σούδας.

Στα θέματα της συνεδρίασης, συζητήθηκαν εκτός των άλλων και το θέμα των ασφαλτοστρώσεων σε διάφορες περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αλλά και το ζήτημα καθαρισμού των φρεατίων ώστε να μην υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα με τις πρώτες βροχοπτώσεις.

Επίσης, τέθηκε και το ζήτημα του κοιμητηρίου της Σούδας όπου αφενός τονίστηκε η αναγκαιότητα να κατασκευαστεί ένα στέγαστρο για να προφυλάζονται οι πολίτες, όσο και το μεγάλο και χρόνιο θέμα των εκταφών, με το νεκροταφείο να αντιμετωπίζει θέμα χωρητικότητας.

Παράλληλα, σημειώθηκε ότι η ανάπλαση της πλατείας της Σούδας θα ξεκινήσει από την πρώτη Οκτωβρίου, με τα συνεργεία να πιάνουν δουλειά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook