ΑΣΕΠ: 2.909 προσλήψεις σε δήμους – Οι προσλήψεις στους δήμους της Κρήτης – Δείτε το ΦΕΚ

ασεπ-2-909-προσλήψεις-σε-δήμους-οι-προσλ-1089741

Πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών εστάλη από το ΑΣΕΠ σε υποψηφίους της προκήρυξης 4Κ/2020.

Πρόκειται για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 2.909 συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α΄ βαθμού της χώρας (υπουργείο Εσωτερικών) μέσω ΑΣΕΠ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν  συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για την Προκήρυξη 4Κ/2020 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 115 10 σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

-Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία

-Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής.

-Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (Παραρτήματα Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ της Προκήρυξης).

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 7 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Τετάρτη. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Δείτε ΕΔΩ τις προσλήψεις σε κάθε δήμο στο ΦΕΚ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook