«Ας πρόσεχε, ποτέ δεν άκουγε» λέει με κυνικότητα η αδελφή της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

ας-πρόσεχε-ποτέ-δεν-άκουγε-λέει-με-κυ-1659664

Μετά την αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης στη Λακωνία που γέννησε το παιδί του βιαστή της, υποστηρίζοντας ότι «πήγαινε με πολλούς», σοκάρει και η δήλωση της αδελφής της ανήλικης, λέγοντας «ας πρόσεχε».

«Εμείς μάθαμε ότι ήταν έγκυος όταν διένυε τον έκτο μήνα. Το έκρυβε. Έτσι κι αλλιώς συνέχεια φοράει φαρδιά ρούχα, οπότε δεν το είχαμε καταλάβει. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας. Τους είπα να κάνει ένα τεστ DNA και είπαν ότι κοστίζει. Η ίδια λέει ότι ούτε εκείνη ξέρει ποιος είναι», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»- με αξιοπρόσεκτη απάθεια- η 18χρονη αδελφή της 13χρονης, η οποία φιλοξενείται τώρα σε δομή στην Πάτρα, όπως και κάποια από τα αδέλφια της.

Δείτε βίντεο:

Όπως έχει γνωστό, η οικογένεια της 13χρονης αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα και οικονομική ανέχεια, με την αδελφή της να τονίζει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ο πατέρας τους, ο οποίος είναι πλέον στη φυλακή.

Επίσης, σε ερώτηση αν κάποιος συγγενής έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά την ίδια ή κάποιο από τα αδέλφια της, η κοπέλα απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως δεν πιστεύει ότι συγγενικό πρόσωπο είναι ο πατέρας του μωρού της αδελφής της. «Η αδελφή μου ας πρόσεχε. Ποτέ δεν μας άκουγε, έκανε πάντα του κεφαλιού της», κατέληξε η αδελφή της 13χρονης.

Η αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της ανήλικης

Η μητέρα της, πριν από λίγες μέρες, ερωτηθείσα για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της 13χρονης είχε απαντήσει πως δεν γνώριζε.

«Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλούς. Έχει εκθέσει ανθρώπους, τους έχει κλείσει φυλακή. Δεν ήξερα τίποτα, δε μου έλεγε τα μυστικά της», είπε η μητέρα του παιδιού.

Το χρονικό

Η υπόθεση φρίκης άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η ανήλικη κίνησε τις υποψίες στο σχολικό της περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δάσκαλοι κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει με τη 13χρονη και σε συννενόηση με τον διευθυντή του σχολείου, το 13χρονο κορίτσι υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις στο πλαίσιο δήθεν προληπτικού ιατρικού ελέγχου για όλα τα παιδιά στο σχολείο όπου διαπιστώθηκε η προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση, με τη 13χρονη να απομακρύνεται από το οικογενειακό της περιβάλλον και να μεταφέρεται σε μαιευτήριο στην Αθήνα καθώς η κατάστασή της λόγω της ηλικίας της ήταν κρίσιμη.

Μετά τον τοκετό του 13χρονου κοριτσιού, ξεκίνησε από τις αρμόδιες Αρχές η διαδικασία αναδοχής-υιοθεσίας του βρέφους ενώ αναμένεται το επίσημο πόρισμα σχετικά με την πατρότητα του βρέφους.

Η ανήλικη ανήκει σε οικογένεια Ελλήνων, η οποία απαρριθμεί έξι παιδιά όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ζούσαν παραμελημένα ενώ κάτοικοι της περιοχής βοηθούσαν την οικογένεια με είδη πρώτης ανάγκης και ρούχα. Ο πατέρας της οικογένειας είναι στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών.

Η 13χρονη φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από συγγενικό της πρόσωπο με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος. Μάλιστα, το κορίτσι φέρεται να κακοποιήθηκε και μετά τον τοκετό από έτερο συγγενικό της πρόσωπο το οποίο την φιλοξενούσε στην Αθήνα.

Ωστόσο στην πρώτη της κατάθεση, η 13χρονη υπέδειξε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρεται να τη βίαζαν, χωρίς να αναφερθεί στους βιασμούς από τα δύο συγγενικά της πρόσωπα. Και οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν. Παραδέχθηκαν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας ότι ό,τι έγινε ήταν με τη θέλησή της.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook