Αρβανίτης από τα Χανιά: «Δεν μπορεί στην Ε.Ε του ευρώ να έχουμε ενιαίο νόμισμα για το κεφάλαιο και διαφορετική αξία της εργατικής δύναμης»

αρβανίτης-από-τα-χανιά-δεν-μπορεί-στη-1295489

Το Εργατικό Κέντρο Χανίων επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, ο Κώστας Αρβανίτης προκειμένου να συζητήσει με τους εκπροσώπους των Σωματείων της πόλης.

Μιλώντας στο zarpanews.gr στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Αρβανίτης εκτίμησε πως «Η συντηρητική Ευρωπαϊκή Ένωση μοιάζει παράδεισος μπροστά σε αυτά που κάνει ο κ. Μητσοτάκης στην Ελλάδα. Η δεξιά του κ. Μητσοτάκη είναι μια ακραία δεξιά, εφάμιλη με αυτή της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας και όχι δεξιά ευρωπαϊκού κράτους».

Στην συζήτηση συμμετείχε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Γιαννης Μανωλικάκης και στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα όπως ο ευρωπαϊκός κατώτατος μισθός που είναι υπό θέσπιση στην ΕΕ, η τεχνητή νοημοσύνη, οι νέες σχέσεις παραγωγής και οι νέες δυνατότητες.

Για τον κατώτατο μισθό προανήγγειλε πως θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι τα τέλη του έτους που θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και κάλεσε τους εργαζόμενους να βγουν στους δρόμους να διεκδικήσουν.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Αρβανίτης από τα Χανιά: «Δεν μπορεί στην Ε.Ε του ευρώ να έχουμε ενιαίο νόμισμα για το κεφάλαιο και διαφορετική αξία της εργατικής δύναμης»

  1. Καλώς τον παλιάτσο, εγινε από ένας αριστερός λιγούρης ένας αριστερός παρλαπιπες μπούρδας με δεξιές τσέπες γεματες από καπιταλιστικά ευρώ και ω του θαύματος, θυμήθηκε το …….λαό ( που εγινε λιγούρης πληρώνοντας αριστερά λαμόγια σαν τούτο τον μπαμπουίνο ! Μόνο στην Ελλάδα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook